İki yaşındaki bebeği hortumla öldürdü! Üvey baba skandalında korkunç detaylar

İki yaşındaki bebeği bakıcısının öldürdüğü düşünülüyordu. Perde arkasından çıkan üvey baba detayı ise polisi bile şoke etti.

İki yaşındaki bebeği hortumla öldürdü! Üvey baba skandalında korkunç detaylar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
A+
A-

Bir süre önce ikinci evliliğini yapan kadının kocası, dün gece geç saatlerde eve sarhoş olarak geldi. Kısa süre içerisinde evden gelen sesler Tayland’ın Samut Prakarn ilçesini ayağa kaldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gelirken detaylar kan dondurdu. Apar topar eve giren sağlık personelleri 2 yaşındaki Focus isimli kız çocuğunun yerde bilinçsiz olarak yattığını gördü. Küçük kızın yüzü şişmiş, vücudunda ise çok sayıda morluk bulunuyordu. Ambulansla hastaneye kaldırılan küçük kıza çalışanlar kalp masajı uyguladı ancak talihsiz kız yaşamını yitirdi.

SKANDAL DETAYLAR

Yerel basında çıkan haberlere göre küçük Focus’un annesi bu olay yaşandığı sırada evde değildi zaten çocuğa da 16 yaşındaki Weerayut isimli bakıcısı bakıyordu. Olayın bir numaralı şüphelisi olarak gözaltına alınan genç kız ise her şeyi üvey babanın yaptığını ve kendisine de şiddet gösterdiğini aktardı.

Weerayut’un ifadesine göre sarhoş üvey baba eve gece 01.30 civarında geldi. Gelir gelmez kusmaya başlayan şahıs evin içine tuvaletini de yaptı. Bilinci yerinde olmayan üvey baba daha sonra 2 yaşındaki bebeği hortumla döverek öldürdü.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Bakıcısıyla eş zamanlı sorguya alınan üvey baba ise skandalı adeta itiraf etti. Küçük kızı hortumla öldürdüğünü belirten şahıs, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Şahsın cinayet suçundan en az 15 yıl ceza alması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.