Getir, n11’in tüm hisselerini satın aldı

Getir kurucusu Nazım Salur, Getir olarak geçen yıl üçte bir hissesini alarak ortak oldukları n11in diğer hisselerini de aldıklarını söyledi. Salur, “N11.comu kurup büyüten ortaklarımız Doğuş Grubu ve SK Holdingse bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni bir n11.com yakında.” ifadelerini kullandı.

Getir, n11’in tüm hisselerini satın aldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.06.2023
A+
A-

N11‘in yüzde 33 hissesini elinde bulunduran Getir, diğer hisselerini de satın aldı. Getir‘in kurucusu Nazım Salur, gelişmeyi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

“YENİ N11 YAKINDA”

Getir kurucusu Nazım Salur, kişisel Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı. “Getir olarak geçen yıl üçte bir hissesini alarak ortak olduğumuz n11’in diğer hisselerini de aldık. N11.com’u kurup büyüten ortaklarımız Doğuş Grubu ve SK Holdings’e bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni bir n11.com yakında.” ifadelerini kullandı.

GETİR

Getir, 2015 yılında kurulan bir şirket. Mobil uygulaması aracılığıyla, restoran yemek teslimatları ve market ürünleri için teslimat hizmeti sunmaktadır. Şirket, Türkiye başta olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde hizmet vermektedir.

Haberler.com / Eyüp Ensar Yeşil – Güncel Alışveriş Getir n11 Ekonomi Güncel Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.