Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe, Adanaspor karşısında! İsmail Kartal’dan Krunic sürprizi

Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. Turu’nda Fenerbahçe ile Adanaspor karşı karşıya geliyor. Tek maç eleme usulüne göre oynanan müsabaka saat 21.00’de başlayacak.

Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe, Adanaspor karşısında! İsmail Kartal’dan Krunic sürprizi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.01.2024
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. Turu’nda Fenerbahçe ile Adanaspor karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertliler Ülker Stadyumu’nda taraftarı önünde kazanmak istiyor. Mustafa Kaplan’ın yönetimindeki Adana ise sürpriz peşinde.

Hakem Çağdaş Altay yöneteceği müsabaka saat 21.00’de başlayacak. Dilerseniz karşılaşmayı SKORER’den canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz

İLK 11’LER

Fenerbahçe: İrfan Can, Mert Müldür, Bonucci, Oosterwolde, Lincoln, Krunic, Bartuğ, Mert Hakan, Emre Mor, King, Batshuayi

Adanaspor: Ahmet, Fatih, Evren, Lukaku, Ferhat, Kubilay, Dabo, Dimitri, Harun, Burhan, Fernandes

Krunic kadroda

Sarı-Lacivertliler taraftarlarının bu maçla ilglili en büyük heyecanı ise Rade Krunic… Kanarya’nın son transferi olan Boşnak yıldız, son iki antrenmandan takımla çalıştı. Krunic’in Sarı-Lacivertliler’e hazır bir şekilde katıldığı öğrenildi. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Adanaspor mücadelesinin kadrosunda yer alacak. Daha da önemlisi, İsmail Kartal’ın öğrencisine bu akşam ilk 11’de görev verme ihtimali de son derece yüksek görünüyor. Tecrübeli teknik adam ayrıca Adanaspor önünde rotasyona giderek yedek ve genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıkmayı planlıyor. Adanaspor ise zorlu Kadıköy deplasmanında, Süper Lig’de rekorlarla zirvede yer alan güçlü rakibi karşısında tarihi bir sürprize imza atmak için sahaya çıkacak. Ülker Stadı’nda bu akşam da tribünlerin büyük bir bölümünün dolu olması bekleniyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.