‘Yargı’dan final sürprizi! Unutulmaz bir güne hazır olun

Kanal D’nin; üç sezondur ekranda olan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın 26 Mayıs’taki final bölümü büyük bir organizasyonla dizi ekibi ve seyircisiyle birlikte izlenecek.

‘Yargı’dan final sürprizi! Unutulmaz bir güne hazır olun
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Yargı’nın merakla beklenen büyük finaline sayılı haftalar kala güzel bir haber paylaşıldı.

YARGI SON BÖLÜM…

Nasıl bir final yapacağı merakla beklenen dizi, 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek finali izleyicisiyle birlikte izlemek için büyük bir organizasyon hazırlığında. Şimdilik detayları gizli tutulan gece hakkındaki bilgiler çok yakında izleyicilerle paylaşılacak.

'Yargı'dan final sürprizi! Unutulmaz bir güne hazır olun

Sevilen dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

'Yargı'dan final sürprizi! Unutulmaz bir güne hazır olun

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı, her pazar akşamı yeni bölümleriyle 26 Mayıs’a kadar Kanal D’de ekrana gelecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.