Diplomada şüphe

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalmıştı. Ancak “kriz” bitmedi, Tunaoğlu ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi.

Diplomada şüphe
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.04.2024
A+
A-

DİDEM SEYMEN/İSTANBUL- Tunaoğlu’nun CV’sinde yer alan “Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programını 2011-2013 yılları arasında tamamladı” beyanının gerçeği yansıtmadığı iddia edildi. Üniversitenin web sitesinde söz konusu programın ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği bilgisi yer alırken, Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Erdi Daşdemir de X hesabından “Elif Aslı Yıldız’ın Linkedin’indeki ‘2011-2013 Hacettepe End. Müh. Yüksek Lisans bilgisi’ doğru değildir. Böyle bir mezunumuz yoktur. Program ilk mezununu 2015’te vermiştir” mesajını paylaştı.

Marka ismi izinsiz çıktı

İsviçre’deki Patiswiss AG çikolata şirketi de, Türkiye’deki Patiswiss Çikolata ile hiçbir ilgilerinin olmadığını, marka adlarının izinsiz kullanımıyla ilgili daha önce şikayette bulunduklarını ve yasal işlem başlattıklarını açıkladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.