Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le önümüzdeki hafta görüşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.04.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’teki resepsiyonda siyasi parti temsilcilerini kabul etti. Erdoğan, resepsiyonda “Özgür Özel’le bir araya gelecek misiniz?” sorusunu yanıtladı. Erdoğan ‘Özgür Özel’in benimle görüşme talebi oldu.’ açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile önümüzdeki hafta görüşeceği öğrenildi.

CNN TÜRK Muhabiri Arda Erdoğan, resepsiyonda yaşananları şu sözlerle anlattı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis’te mermerli salon olarak ifade edilen yere geçti. Buraya siyasi parti liderleri davet edildi. Özgür Özel de buraya geldi ve girişte gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Daha sonra siyasilerle 10 dakikalık bir görüşme gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine sorulan yöneltilen ‘CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek misiniz?’ sorusuna ‘İnşallah önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz.’ şeklinde cevap verdi.

.nd-article-content .section-container-newsvideo .vcard.vcard-1, .nd-article-content .section-container-newsvideo .vcard.vcard-2 {
margin: auto auto 20px auto !important;
width: 100% !important;
min-width: auto !important;
}

İçerideki görüşmede ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın göz ameliyatı olan Özgür Özel’e geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.