Galatasaray’dan Real Madrid’in yıldızına kanca! 34’lük savunmacı gündemde

Galatasaray’ın Real Madrid forması giyen 34 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldızın bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.

Galatasaray’dan Real Madrid’in yıldızına kanca! 34’lük savunmacı gündemde
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, Real Madrid’de forma giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Galatasaray’ın gündemindeki oyuncunun Real Madrid forması giyen Nacho olduğu aktarıldı. Sabah’ın haberine göre; Sarı-kırmızılıların, Nacho’yu transfer listesine dahil ettiği belirtildi.

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid’de Nacho bu sezon 36 müsabakada forma şansı buldu. İspanyol savunmacı bu karşılaşmalarda 2497 dakika sahada kaldı.

Nacho’nun Real Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 34 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Real Madrid altyapısında futbola başlayan Nacho, 2012-2013 sezonunda A takıma yükseldi. Nacho, İspanya Milli Takımı’nda 24 maça çıktı ve 1 gol attı.

Nacho, Real Madrid kariyerinde şu başarılara imza attı:

5 – UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
5 – FIFA Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu
4 – UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
3 – İspanya La Liga şampiyonluğu
2 – İspanya Kral Kupası şampiyonluğu
5 – İspanya Süper Kupası şampiyonluğu

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.