Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!

‘Konuşanlar’ programıyla büyük çıkış yakalayan, şimdilerde dijital platformda sevenlerinin karşısına çıkan Hasan Can Kaya, Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum diyerek, basın mensuplarına esprili bir sitemde bulundu. Ünlü komedyen, ‘hayran’ sorusuna ise dikkat çeken bir cevap verdi.

Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

Hasan Can Kaya, önceki gün magazin gazetecilerine iftar yemeği verdi. Geçtiğimiz hafta Etiler’de görüntülenen ve “çalışanlarını lüks arabasıyla otobüs durağına bıraktığı” haberleriyle gündem olan komedyenden açıklama geldi.

“EVİNE BİLE BIRAKABİLİRDİM”

Otobüs durağı değildi. Ortağımla birlikte altı stajyerimizle yemek yedik. Ortağım trafiğe kalmak istemeyenleri metroya bıraktı. Ben de ayrı ayrı yerlere gidecek arkadaşları taksi durağına bıraktım. Evine bile bırakabilirdim, öyle şeylerden çekinmeyiz.

Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!

“KONUŞANLAR’DA SÜRPRİZİMİZ VAR”

Stand-up gösterileriyle ilgili olarak Hasan Can Kaya, “Sold-out her yer çok şükür. Turne şahane gidiyor. Bu sezon sonuna kadar oynayıp, sonra yenileyeceğim. ‘Konuşanlar’ iyi gidiyor, mayıs ayı içerisinde yayınlayacağımız bir sürprizimiz var. Enteresan bir bölüm geliyor” şeklinde konuştu.

İngilizce stand-up hayali olan 34 yaşındaki komedyen, “Yenisi yine Türkçe olacak. İngilizce için çalışmalarımız var. İngilizce handikap olabilir, enerji geçmeyebilir. Geçmezse düştüğümüz durum komik olur” şeklinde konuştu.

Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!

“CEM ABİ BİZİ SEVİYOR”

Meslektaşı Cem Yılmaz’ın stand-up şovu için Kaya, “Cem Abi meslek büyüğümüz. En fazla Cem Yılmaz’dan ilham alırız. Kendisi de bildiğim kadarıyla bizi seviyor. Bilgi alışverişine ihtiyacım yok, onun da ihtiyacı yok. Yıllardır izlediğim, çok güldüğüm bu mesleğin temel taşlarından biri” ifadelerini kullandı.

Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!

“BİLETLER ÇIKINCA 50 BİN KİŞİ PLATFORMDA ONLINE OLUYOR”

Cem Yılmaz’ın gösteri biletlerinin karaborsaya düşmesine ve 50 bin TL’ye satılmasını değerlendiren ünlü isim, “Karaborsa durumu Emniyet’in işi. Bilet satan önlem alamayabilir. Biz Konuşanlar için bilet alanların ismini kayda alıyoruz. Başka bir isim olunca içeri almıyoruz. Buna rağmen dolandırılan oluyor. En hızlı ve fazla bilet satan etkinliğiz. Biletler çıkınca 50 bin kişi platformda online oluyor” dedi.

“ALTI BÖLÜKLÜK DİZİ GELECEK”

Yeni projesinden bahseden ünlü komedyen, “Dijital platforma altı bölümlük dizi gelecek, onu yazıyorum. Altı ayı var” açıklamasını yaptı.

Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!

“BEKAR ADAMIM”

“Çok yoğunsunuz, özel hayatınıza nasıl zaman ayırıyorsunuz?” sorusuna Hasan Can Kaya, “Bir formül buluyorum. Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum. Bir gizemi olmalı. Şaka bir yana kaçmıyorum, bekar adamım. Çok saçma bir cevap verdim” diyerek güldürdü.

Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!

“BEN DE ONUN HAYRANI OLURUM”

Komedyen, “Hayranınızla birlikte olur musunuz?” sorusunu ise “Aşık olmak birine hayranlığı da içerir. Karşılıklı bir etkileşim varsa birbirinize hayransınızdır zaten. Hayranımla birlikte olurum. Ben de onun hayranı olurum” şeklinde yanıtladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.