CHP’ye ‘para sayma’ soruşturması! Bakan Tunç: İfadeler alınıyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yazar Eylem Tok’un oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, CHP’lilerin milyonlarca liralık parayı saydığı gündem olan videoya ilişkin de konuştu.

CHP’ye ‘para sayma’ soruşturması! Bakan Tunç: İfadeler alınıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.03.2024
A+
A-

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

EYLEM TOK VE OĞLUNUN KAÇIŞI

Biz yazışmalarımızı gerçekleştirdik. ABD’den iade talebini yaptık. Bugün itibari ile cevabi yazı geldi. İstenilen belgeleri de tamamladık. Süreci takip ediyoruz. Umut ediyoruz ki ABD iade talebimizi olumlu karşılasın.

ERDOĞAN’IN ‘SON SEÇİMİM SÖZLERİ

Sayın Cumhurbaşkanımız anayasanın kuralını hatırlattı. Orada da TBMM Cumhurbaşkanı’nın 2. döneminde seçimleri yenileme kararı alınırsa, durumda tekrar 3. dönem için adaylık yolu açılır. Bakalım 4 yılda zaman ne gösterir. Biz cumhurbaşkanımız liderliğinde ülkenin nereye geldiğini biliyoruz.

CHP’DE PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Adli soruşturma başlatıldı. İfadeler alınıyor. Cumhuriyet Savcılığımız işin takibini yapıyor. Bağışın şekli bellidir. Savcılık bu paraların kaynağını sorgulayacaktır. Kamuoyunda büyük bir tepki ortaya çıktı. İstanbul İl Başkanlığı’nın binanın alınmasıyla ilgili bir para olduğu söyleniyor. İncelemler sonucunda ortaya çıkacaktır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.