Kurum’dan İmamoğlu’na: Yalancı ve tembel başkan

Üsküdar’da konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bu yalancı ve tembel başkan nerede kendine bir gelecek görse oraya çöktü, ama İstanbul’u unuttu. dedi.

Kurum’dan İmamoğlu’na: Yalancı ve tembel başkan
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.03.2024
A+
A-

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Anahtar Teslim Töreni’nde vatandaşlara seslendi. 64 gündür ‘Sadece İstanbul’ diyerek yüz binlerce vatandaşla kucaklaştıklarını söyleyen Kurum, “Şunu net bir şekilde gördük. İstanbul, artık kararını vermiştir. Üsküdar artık tamam demiştir. Bu meydan; ‘Reklam belediyeciliği değil, Gerçek Belediyecilik’ diyor.” dedi.

“İSTANBUL’U UNUTTU”

Her zaman milletle birlikte yol yürüdüklerini, eserlerini milletle birlikte yaptıklarını belirten Kurum, “Bu yalancı ve tembel başkan nerede kendine bir gelecek görse oraya çöktü, ama İstanbul’u unuttu.” diyerek sözlerine devam etti.

“SÖZLERİ TUTACAĞIZ”

Mevcut yönetimin İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcadıklarının altını çizen Murat Kurum, “Bu kardeşiniz, 1 Nisan itibarıyla verdiği sözleri tutacak; İstanbul, trafik işkencesinden, riskli bina tehdidinden sizin oylarınızla kurtulacak.” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.