ROOF PALACE SİBEL KURTKAYA KİMDİR?

SİBEL KURTKAYA KİMDİR.PALACE RESTORAN HAKKINDA.

ROOF PALACE SİBEL KURTKAYA KİMDİR?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.06.2023
A+
A-

ROOF PALACE 

Sibel Kurtkaya 1978 yılında Malatya’da dünyaya geldi.Ailenin en büyük çocuğu olması nedeniyle eğitim hayatını tamamladıktan sonra, ilk iş deneyimini tekstil atölyesinde kazandı.
Daha sonra  ayakkabı,  akabinde de 4 yıl boyunca Türkiye’nin ünlü markası olan iplik fabrikasında kariyer hayatına yön vermeye devam etti. 

Evlendikten sonra radikal bir karar alarak, Türkiye’nin tanınmış film şirketinde, son zamanların en trend mesleklerinden  biri haline gelen aşçılığa başladı. 

Asıl hedefi restoran işletmeciliği olan Sibel Kurtkaya, çok geçmeden eşinin ve kardeşlerinin desteğiyle birlikte ortak olarak,  Taksim Talimhane’de bulunan Anatoli Lounge Restoran’ın işletmeciliğini, aynı zamanda yemek yapmaya olan ilgisinden dolayı restoranın aşçılığını da başarılı bir şekilde devam ettirdi.Bu süreçte farklı lezzetler araştırarak deneyimine deneyim katmayı daima kendine ilke edinerek, bu yönde kendini geliştirmeye devam etti. 

Hedeflediği kariyer yolunda basamakları istikrarlı bir şekilde tırmanan işletme sahibi,şu anda ise  Taksim Elmadağ’da kendine ait “ROOF PALACE RESTORAN” adlı mekanı 2 yıldır işletmektedir. Kısa sürede müşteri memnuniyetini sağlayan ve daimi konuklarını bu mekanda ağarlayan işletme sahibi, gördüğü yoğun ilgiden dolayı taktirle karşılanıyor. Kadın girişimcilere ilham kaynağı olan işletme sahibinin, yerli müşterilerin yanı sıra, yabancı turistlerin de tercih ettiği mekanına aileniz ve arkadaşlarınızla gönül rahatlıyla gelebilirsiniz. Kaliteli ürün ve hizmet anlayışı sayesinde günümüz koşullarında örneğine nadir rastlanacak şekilde cazip fiyatlı menüleriyle birlikte, mekanın müdavimleri her geçen gün artıyor.

Ayrıca gelen talepler doğrultusunda, özel günlerinizde rezervasyonla dostlarınızı da davet ederek, 80 kişilik mekanda canlı müzik eşliğinde eğlenme imkanıyla buluşuyorsunuz.

ROOF PALACE RESTORAN, sabah 10:00 ila gece 02:00 saatleri arasında müşterilerine seçkin alternatiflerden oluşan menüleriyle hizmet sunmaktadır. 

İddialı oldukları Spesiyal menülerinin başında 
İstiridye,mantarlı fırında levrek,
Vongole midye karides ve roof sos ile  fırında kaşarlı kremalı patates geliyor. Bu eşsiz lezzetlerin tadını denedikten sonra vazgeçemeyeceksiniz.

İşletmede Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik ve eğlence organizasyonları yapılmaktadır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.