SON DAKİKA | Jorge Jesus’tan Neymar’ı şok eden hamle! Ronaldo ile kıyaslamıştı

Suudi Pro Lig kulübü Al Hilal’in Portekizli teknik patronu daha önce eleştirdiği Brezilyalı futbolcu ile ilgili şok karara imza attı.

SON DAKİKA | Jorge Jesus’tan Neymar’ı şok eden hamle! Ronaldo ile kıyaslamıştı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

Suudi Pro Lig kulübü Al Hilal, Brezilyalı futbolcu Neymar ile ilgili sürpriz bir karara imza attı. Takımdaki yabancı oyuncuların fazlalığı, bu karardan önemli bir rol oynadı.

YABANCI KONTENJANI SORUNU

Lig lideri olan Suudi Pro Lig kulübünün kadrosunda Ruben Neves, Mitrovic, Milinkovic-Savic, Malcom gibi çok sayıda yabancı oyuncu bulunuyor. Bu listeye ara transfer döneminde Renan Lodi de eklendi ve ortaya yeni bir sorun çıktı.

SON DAKİKA | Jorge Jesus'tan Neymar'ı şok eden hamle! Ronaldo ile kıyaslamıştı

NEYMAR’IN LİSANSI DONDURULUYOR

Lodi transferinin ardından takımın kadrosunda yabancı oyuncular için yer kalmadı. Kadroda yer açılana kadar Renan Lodi’nin transferi gerçekleşemedi. Çözüm bulmakta zorlanan Al Hilal, yeni transferini tescil ettirebilmek için Neymar’ın lisansını sezon sonuna kadar dondurma kararı aldı.

Brezilyalı oyuncu dizindeki ön çapraz bağın kopması nedeniyle hâlâ sakat ve sahalara dönemedi. Kulüp, her halükarda oynayamayacak olan Brezilyalı oyuncuyu gözden çıkardı ve Jorge Jesus ile istişare ederek bu çözümü buldu.

SON DAKİKA | Jorge Jesus'tan Neymar'ı şok eden hamle! Ronaldo ile kıyaslamıştı

JESUS, NEYMAR’I ELEŞTİRMİŞTİ

Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, geçtiğimiz günlerde Neymar’ı Cristiano Ronaldo ile kıyaslayarak Brezilyalı futbolcuyu eleştirmişti. Jesus, “Ronaldo’nun futbol tutkusu daha fazla ve bu nedenle hayatında önceliği futbola veriyor. Neymar ise başka şeylere daha fazla ilgi duyuyor ve özel hayatındaki şeylere daha fazla önem veriyor. Buna rağmen muhteşem bir oyuncu… Çalıştığımız kısa sürede her konuda olumlu yönde beni çok şaşırttı” sözlerini sarf etmişti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.