Leonardo Bonucci sonrası bir dünya yıldızı daha! Fenerbahçe transfer için yeni teklif hazırlıyor

Leonardo Bonucci ile Rade Krunic’i kadrosuna katarak ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe’nin bir dünya yıldızının daha peşinde olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız futbolcu için yeni teklif hazırladığı aktarıldı.

Leonardo Bonucci sonrası bir dünya yıldızı daha! Fenerbahçe transfer için yeni teklif hazırlıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.01.2024
A+
A-

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’de kurmaylar, sezon sonunda hedeflenen başarıya ulaşmak için kadrosuna üst üste takviyelerde bulundu. Leonardo Bonucci ile Rade Krunic’i renklerine bağlayan Süper Lig devinin, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Fanatik’in İngiliz basınına dayandırdığı habere göre; Premier Lig devi Manchester United’da kadroda düşünülmeyen Anthony Martial için Fenerbahçe habere geçti.

Premier Lig deviyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Anthony Martial’in kendisine takım aradığı kaydedildi. Erik ten Hag’ın kadroda düşünmediği 28 yaşındak, hücumcunun ara transfer döneminde seçenekleri düşüneceği vurgulandı.

Anthony Martial’in transferi için Fenerbahçe’nin büyük ilgi gösterdiği ve Manchester United’ın kapısını yeni bir teklifle çalmaya hazırlandığı belirtildi.

Fransız yıldız, bu sezon Manchester United’da 19 maça çıktı. Anthony Martial bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı ve 2 asist üretti.

Premier Lig deviyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Anthony Martial’in güncel piyasa değeri 15 milyon euro. Olimpik Lyon altyapısında yetişen Fransız futbolcu daha sonra Monaco’da forma giydi.

Manchester United, 2015-2016 sezonu başında 60 milyon euro ödeyerek Anthony Martial’i renklerine bağladı. Anthony Martial, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak Sevilla’da forma giydi.

Fransa Milli Takımı’nda 30 maça çıkan Anthony Martial, 2 gol atma başarısı gösterdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.