Fenerbahçe’de Miguel Crespo’ya Bundesliga kancası! İstenen bonservis bedeli belli oldu

Fenerbahçe’nin Portekizli orta sahası Miguel Crespo’ya Bundesliga ekibinin talip olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin Portekizli orta saha için talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı.

Fenerbahçe’de Miguel Crespo’ya Bundesliga kancası! İstenen bonservis bedeli belli oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.01.2024
A+
A-

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’de son dönemde yeniden formasına kavuşan Miguel Crespo’ya Almanya’dan talip çıktığı öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli orta saha için istediği bonservis bedeli belli oldu.

27 yaşındaki oyuncu için Portekiz ve İspanya’dan da takımların talip olduğu aktarıldı. Takvim’in haberine göre; Fenerbahçe forması giyen Miguel Crespo, Eintracht Frankfurt’un radarına girdi. Portekizli futbolcunun Bundesliga ekibi tarafından yakın takibe alındığı vurgulandı.

Miguel Crespo için Fenerbahçe’nin talep ettiği bonservis bedeli de haberin ayrıntılarında yer aldı. Sarı-lacivertlilerin pazarlıklarda 8-10 milyon euro civarında bir bedelle masaya oturacağı kaydedildi.

Miguel Crespo bu sezon Fenerbahçe’de 16 maça çıktı ve toplam 1050 dakika sahada kaldı. Portekizli orta saha bu karşılaşmalarda 1 gol ile 1 asist üretti. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek Miguel Crespo’nun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Barroselas’da futbola başlayan Miguel Crespo daha sonra Feirense, Neves, Merelinense, Braga ve Estroil Praia formaları giydi. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu başında Miguel Crespo için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.