Galatasaray – Karagümrük maçına damga vuran pozisyon! ‘Serdar Dursun dokunmasa galiba goldü’

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray evinde Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Maç sırasında Serdar Dursun’un bir pozisyonu gündem oldu. Konuyla ilgili Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze de açıklamalarda bulununca bir hayli dikkat çekti. İşte ayrıntılar…

Galatasaray – Karagümrük maçına damga vuran pozisyon! ‘Serdar Dursun dokunmasa galiba goldü’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
A+
A-

Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Okan Buruk’un ekibi, hafta sonu oynayacakları kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde hata yapmadı, Kırmızı-Siyahlılar’ı kaptan Kerem Aktürkoğlu’nun tek golüyle 1-0 devirdi ve 3 puanı kaparak dev maç öncesi moral depoladı.

Maça damga vuran pozisyon ise son anlarda geldi. 90+1. dakikada Karagümrük golü buldu ancak ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. Kullanılan kornerde ön direkte vurulan kafa vuruşunun ardından arka direkte topa dokunan Serdar Dursun topu ağlara yolladı. Yardımcı hakem bayrağını kaldırdı ve pozisyonda ofsayt olduğu belirtildi. Maçın son anlarında gelişen bu pozisyonda Serdar Dursun topa müdahalede bulunmasa topun yine de filelerle buluşacağı sosyal medyada gündem konusu oldu.

SHOTA DA AÇIKLADI! ‘DOKUNMASA GALİBA GOLDÜ’

Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze de maçın ardından maça damga vuran pozisyonu yorumladı. Tecrübeli çalıştırıcı “Galatasaray maçından 1 puan alabilirdik. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu atmosferi yaşamak herkes için çok güzel. Gelen futbolcular da zevk alıyor. Bu atmosferde olduğum için ben de zevk aldım, güzel bir şey. Ofansif olarak daha iyi işler yapabiliriz. Futbolda gol atmak kolay değil. Net iki üç pozisyonumuz vardı. Bir tanesinde gol attık, Serdar Dursun dokunmasa galiba gol oluyordu. Maçın içinde ayakta kaldık. Baskı da yaptık. Birkaç kararı %50-%50 pozisyonlarda hakem bırakabilirdi, bırakmadı. Bazen olabiliyor.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.