Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti! Trabzonspor transfer için menajeriyle temas kurdu

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’un sezon başında Fenerbahçe’nin de gündemine gelen tecrübeli futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. Bordo-mavililerin, transfer için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığı aktarıldı.

Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti! Trabzonspor transfer için menajeriyle temas kurdu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.12.2023
A+
A-

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gerisinde kalan Trabzonspor’da ara transfer dönemi için sürpriz bir takviye kararı alındı. Rayyan Baniya ve diğer savunmacıların performansından memnun olmayan bordo-mavililerin sezon başında Fenerbahçe’nin de gündemine gelen tecrübeli futbolcu için harekete geçtği aktarıldı.

Fanatik’in haberine göre; Türkiye Kupası’nda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın raporu sonrası savunma hattına takviye yapma kararı aldı. Bordo-mavililerin bu doğrultuda CSKA Moskova forması giyen Willyan Rocha’yı gündemine aldı.

Karadeniz devinin, Willyan Rocha için ilk girişimlerine başladığı aktarıldı. Bordo-mavililerin, CSKA Moskova’da forma giyen tecrübeli stoper için menajeriyle temasa geçtiği vurgulandı.

Trabzonspor’un 28 yaşındaki oyuncunun şartlarını sorduğu ve Willyan Rocha’nın Türkiye’de forma giymeye sıcak bakması durumunda CSKA Moskova ile pazarlıklara başlayacağı aktarıldı. Willyan Rocha’nın sezon başında Fenerbahçe’nin de gündemine geldiği belirtildi.

28 yaşındaki stoper bu sezon CSKA Moskova’da 22 maça çıktı. Brezilyalı savunmacı bu müsabakalarda 1 asist yapma başarısı gösterdi. CSKA Moskova ile sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek Willyan Rocha’nın güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Flamengo altyapısında yetişen Willyan Rocha daha sonra Desportiva-ES, Gremio, Votuporanguense, Cova Piedade ve Portimonense formaları giydi. 28 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon başında 2 milyon euro karşılığında CSKA Moskova’ya transfer oldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.