Gurbet Altay “yılın pozitif eğitimcisi” ödülüne layık görüldü.

Gurbet Altay “yılın pozitif eğitimcisi” ödülüne layık görüldü.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.12.2023
A+
A-

Radyo Evi Derneği (RADEV) tarafından düzenlenen 12.RADEV ARTI ÖDÜLLERİ Töreni  Kazlıçeşme Sanat Merkezinde gerçekleşti. Geceye ünlü İletişimcisi Alişan  Kapaklıkaya ve duayen besteciler damga vurdu. Sanat, kültür, siyaset ve medya dünyasının önemli isimlerinin katıldığı tören renkli ve keyifli geçti. Alişan KAPAKLIKAYA’ nın kısa stand up vari gösterisi salonu kahkahaya boğdu. Sanatçı Aydın Aydın’ın su tasarrufu şarkısı Su Sesi ile başlayan konserler bölümünde, TRT Müzik’ten İsmail Özkan, Altar – Fatih Kafesci kardeşler, Radyocu Yusuf Alp, Benhur, Şahsenem, Yusuf Mardinli şarkılarıyla coşkuyu zirveye taşıdılar.

Radyo Evi Derneği (RADEV) Başkanı Yusuf Erbaş yaptığı konuşmada, “Derneğimizin Artı projelerinden biri olarak RADEV Artı Ödülleri Töreni bu yıl 12.kez gerçekleşmiş oldu. Amacımız ülkemize Artı değer katanları bulmak,güzel şeyler de oluyor demek istiyoruz. Ödül alan isimleri tebrik ediyorum.” Dedi.

Duayen Burhan Bayar, müzik ustaları Aşkın Tuna, Aydın Sarman ve Cengiz Altınsoy ödül aldılar.

Bunun yanısıra birçok basın bülteni,sanatçı ve iş insanları da ödüllerini aldılar.

Yaptığı sıradışı tedavilerle birçok kişinin kalbine dokunan ve ozon tedavisi ile umutları yeşerten Kardiyolog Murat Şener de geceye “yılın pozitif doktoru” ödülü ile damgasını vurdu.

Yıllardır verdiği eğitimlerle birçok kişinin hayatını değiştiren ve birçok firmanın markalaşmasında destek sağlayan “yılın pozitif eğitimcisi” ödülü Gurbet Altay’a verildi.Ödülünü değerli yazar/eğitimci Alişan Kapaklıkaya’dan alan Gurbet Altay yaptığı konuşması ile de salondakilerden tam not aldı.

Altay;

“Öncelikle bu ödül tüm yüreklere dokunanlara gelsin isterim.Tabii ki değerli eğitimci sayın Alişan Kapaklıkaya’nın elinden almak da ayrı bir önem taşıyor.Dünyanın en ücra köşesinden birilerine birşey öğretmek istenlere gelsin bu ödül.Bizler eğitimci olarak hergün kabımızı doldurup onu başkalarına anlatarak yayılmasını sağlamaya çalışıyoruz.Ben de aynı Alişan hocam gibi yıllardır il il,ülke ülke dolaşıp bildiklerimizin zekatını vermeye çalışıyorum.Dokunduğum birçok firmanın uluslararası arenada başarılara imza attıkça da göğsüm kabarıyor.Gelecek nesillere daha güzel şeyler anlarmak adına bu serüven devam edecek ve biz Alişan hocam gibi son nefesimize kadar anlatmaya,çğrenci yetiştirmeye ve firmalarımızdan dünya markası yapmaya devam edeceğiz.Herşey için çok teşekkür ederim,hayırla kalın..” diyerek salondakilere güzel bir an yaşattı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.