‘Dilan Polat ve Engin Polat, cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu!’

Magazin haberleri: Dilan Polat ile Engin Polat’ın ‘cezaevi romantizmi’ 2.Sayfa programında konuşuldu.

‘Dilan Polat ve Engin Polat, cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu!’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.12.2023
A+
A-

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Suç örgütüne üye olmak’, ‘Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ ve ‘Vergi kanununa muhalefet’ suçlarından 4 Kasım’da tutuklanmıştı.

TV8’de Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunumuyla ekranlara gelen ‘2. Sayfa’ programında, cezaevindeki fenomen çiftle ilgili ortaya atılan ilginç bir iddia konuşuldu.

'Dilan Polat ve Engin Polat, cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu!'

“BİRBİRLERİNİ ÖZLEMİŞLER”

Bugün Emrullah Erdinç’in konuk olduğu programda Gülşen Yüksel, “2. Sayfa’ya romantik bir haber ile başlayalım. Cezaevi romantizmi. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, müvekkillerinin ilginç buluşma yöntemini anlattı” dedi. Söze giren Müge Dağıstanlı, olayı şöyle aktardı:

Hüseyin Kaya, Ankara Masası’nda Fatih Atik’e konuştu. Konuşmasından anlıyoruz ki aşık olan çift, birbirlerini özlemişler. Dilan, avukatın elini öpüyor ve ‘Elini silmeden Engin’e git, o da aynı yerden elini öpsün’ diyor.

'Dilan Polat ve Engin Polat, cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu!'

“TAMAMEN PR ÇALIŞMASI”

Dağıstanlı’nın “Nasıl bir algı yönetiminin içine giriyoruz?” diye sorması üzerine Erdinç; “Tamamen PR çalışması. Sosyal medyada Polat ailesine karşı çok fazla olumsuz mesaj yazıldığı için kamuoyunda algıyı yönetmeye çalışıyorlar. Çünkü sürekli avukatların cezaevinden haber göndermesini görüyoruz. Ne konuşulacaklarına kendileri karar vermek istiyorlar” dedi.

'Dilan Polat ve Engin Polat, cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu!'

Sözlerine; “Suçlarını kimse konuşmasın istiyorlar” diye devam eden Emrullah Erdinç, “Cezaevine girmeden önce nasıl sosyal medyada aşk yaşıyorlarsa, ‘Bakın o aşk hâlâ devam ediyor’ mesajı veriyorlar. Sevgi üzerinden gündem oluşturmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı ve ekledi:

Önce yaptıklarınızı açıklayın. Önce devletle helalleşin, kanunlarla helalleşin. Ondan sonra nasıl aşklarını yaşayacaklarsa yaşasınlar, bize ne.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.