Öğrencisine cinsel saldırıdan tutuklandı! ‘Oğlumuzun hayatını mahvetti’

ABD’li bir öğretmen reşit olmayan öğrencisini kendisiyle birlikte olmaya zorladığı suçlamasıyla tutuklandı.

Öğrencisine cinsel saldırıdan tutuklandı! ‘Oğlumuzun hayatını mahvetti’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.11.2023
A+
A-

Polis, bir özel okulun öğretmeni ve iki çocuk annesi bir öğretmen, öğrencisine kendisiyle birlikte olması için baskı yaptığı ve ona çıplak fotoğraflar gönderdiği suçlamalarıyla geçtiğimiz Çarşamba günü tutuklandı.

‘BİR EĞİTİMCİ OLARAK YEMİNİNİ İHLAL ETTİ’

Yerel medya tarafından yayınlanan tutuklama emrine göre, 27 yaşındaki Reagan Anderson ismindeki öğretmen, 17 yaşında bir çocukla cinsel saldırı suçlamasıyla karşı karşıya.

“Güvenimizi suiistimal eden ve eğitimci olarak verdiği yemini ihlal eden güvenilir bir öğretmen ve arkadaş. Oğlumuzun hayatını mahvetti” diyen kurbanın annesi, Perşembe günkü duruşmasında Anderson’a sert sözler sarf etti.

“Eğlenmeyi seven, futbol oynayan genç bir adam olmaya %100 odaklanması gerekiyor ama bu sapık onu yeteneğinden mahrum etti. Bu kadın özgürse toplumumuzda hiçbir genç oyun kurucu veya sporcu güvende olamaz.”

Holly Hill Akademisi öğretmeninin Ekim ayında 17 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulunduğu açıkladı.

İlk saldırının Güney Karolina eyaletinde bulunan Charleston’un 80 kilometre kuzeyindeki küçük bir kasaba olan Holly Hill’deki özel bir konutta gerçekleştiği, ardından ikinci saldırının yakındaki Santee kasabasındaki bir Pizzacının otoparkında gerçekleştiği kaydedildi.

Annesinin iddiasına göre Anderson ayrıca gence, sosyal medya üzerinden çıplak fotoğraflarını gönderdi.

Öğrencisine cinsel saldırıdan tutuklandı! 'Oğlumuzun hayatını mahvetti'

OKUL AÇIKLAMA YAPTI

Uygunsuz ilişkiye dair söylentiler, anaokulundan 12. sınıfa kadar eğitim veren özel bir hazırlık okulu olan Holly Hills Akademisi’nde hızla yayıldı.

Yöneticiler 8 Kasım’da polisle iletişime geçti.

Okul Müdürü Brandy Mullennax, ebeveynlere gönderilen bir mektupta şöyle yazdı:

“Holly Hill Akademisi, geçen hafta bir personel ile öğrencisi arasındaki uygunsuz ilişkiye dair iddialardan haberdar edildi. Yönetim derhal kolluk kuvvetleriyle temasa geçti ve iddiaları araştırırken onlarla işbirliği içinde çalışmaya devam ediyor.”

Anderson öğretmenlik görevinden kovularak hızla uzaklaştırıldı.

Yargıç, Anderson’un kefaletini 2.500 dolar (yaklaşık 71.761 Türk Lirası) olarak belirledi ve yer tespiti için bir izleme cihazı takmasını da emretti.

Ayrıca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuk ve ailesiyle görüşmesi de yasaklandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.