Uyuşturucu kullandıktan sonra dişlerini sökmeye çalışan anne hayatını kaybetti

29 yaşındaki anne Kiera Kent, kokain kullanımının ardından frenetik bir ruh hali içinde dişlerini çıkarmaya çalışırken hayatını kaybetti. Olay, Cornwallda, Kieranın evinde gerçekleşti. Paramediklerin tüm çabalarına rağmen genç kadın kurtarılamadı. Olayın ardından yapılan incelemede, Kieranın dişleriyle ilgili sorunları olduğu ve A sınıfı uyuşturucuyu aldıktan sonra kendi eliyle dişlerini çıkarmaya çalıştığı belirlendi.

Uyuşturucu kullandıktan sonra dişlerini sökmeye çalışan anne hayatını kaybetti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2023
A+
A-

Bir anne olan Kiera Kent, 29 yaşında, frenetik bir ruh hali içinde kokain kullandıktan sonra dişlerini sökmeye çalışırken hayatını kaybetti.

Cornwall’da, St Ive, Liskeard yakınlarında bulunan evinde Temmuz ayında gerçekleşen trajik olayda, paramedikler Gemma Henderson ve Leanne Gould’un çırpındığı çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

İnceleme sırasında, DC Lindsay Cork, Kiera Kent’in widsom dişleri ile ilgili sorunları olduğunu belirtti. A sınıfı uyuşturucuyu aldıktan sonra kendi eliyle dişlerini çıkarmaya çalıştığı ve cildini çizdiği ve çektiği görüldü.

Kiera’nın partneri Liam Crabtree, polisi arayarak endişeli olduğunu belirtti. Çiftin, akşamüstü birlikte kokain kullandıklarını ve ardından annenin davranışının “garip ve düzensiz” hale geldiğini söyledi.

Kokain kullanımı nedeniyle akut davranış bozukluğu sonucu ölüm olarak kaydedildi.

İnceleme sonunda, yardımcı yargıç Guy Davies, kokainin Kiera Kent’in ölümüne neden olan tıbbi bir durumu hesaba kattığını belirtti ve ölümün nedenini ilaçla ilişkilendirdi. Kent ailesine başsağlığı dileyen Davies, polis memurları Gould ve Henderson’a kahramanca çabaları için teşekkür etti.

Haberler.com / Abdullah Teymur – Hukuk Dünya Hukuk 3. Sayfa Sağlık Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.