Yenilikçi girişimlere yatırım yapan fon

Yapı Kredi Portföy, geleceğin teknolojileri konusunda faaliyet gösteren girişimlere yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için FRWRD Birinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nu hayata geçirdi.

Yenilikçi girişimlere yatırım yapan fon
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.11.2023
A+
A-

Fon büyüme potansiyeli yüksek ancak büyüme için kaynağa ihtiyacı olan bilişim, blockchain, enerji, finans teknolojileri, ileri analitik çözümler, metaverse, oyun, sağlık teknolojileri, siber güvenlik, yapay zekâ ve web 3.0 gibi alanlarda orta-ileri seviyedeki yenilikçi girişimlere yatırım yapıyor. Yatırımcılar, satın alacağı FRWRD Birinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile hem yapmış olduğu yatırımdan getiri potansiyeli elde edebiliyor hem de vergi indirimi avantajından faydalanabiliyor.

Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, şöyle konuştu: “Hayata geçirdiğimiz FRWRD Birinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile bireysel ve kurumsal yatırımcılar için büyüme potansiyeli yüksek şirketlere uzun vadeli yatırım yapma imkânı sağlıyoruz. Fon’un yatırım yapacağı şirketlerin seçiminde; şirketin katma değer yaratma potansiyeline sahip olması, ölçeklenme olanağı taşıması, yenilikçi fikirlerinin bulunmasının yanı sıra rekabetçi ve sürdürülebilir hizmetler üretmesini esas alıyoruz. FRWRD üzerinden hızlandırma programına katılan girişimleri olgunlaşma aşamasında izliyor ve yatırım yapılabilir seviyeye geldiklerinde hedef girişim olarak değerlendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde yaratıcı çözümler sunarak sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.