Yargı’dan duygu yüklü bölüm! Mercan’dan Ceylin’e yürek yakan sözler

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D’de ekran başına kilitleyen ‘Yargı’ dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen ‘Yargı’nın 69’uncu bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte ‘Yargı’nın aksiyon dolu son bölüm özeti…

Yargı’dan duygu yüklü bölüm! Mercan’dan Ceylin’e yürek yakan sözler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.10.2023
A+
A-

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı 69’uncu bölümüyle ekrana geldi.

ILGAZ, FİLİZ’İN GÜNLÜĞÜNÜ OKUDU

Ilgaz savcı evde yaptığı incelemede Filiz’in günlüğünü buldu. Ilgaz, Filiz’in kızları Mercan’ı kendi kızı gibi Doğa olarak gördüğü, onunla geçirdiği her günü en ince ayrıntısına kadar yaşadıklarını günlüğüne not ettiğini fark etti.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

CEYLİN, DİLEK’E HESAP SORDU

Ceylin, bu zamana kadar nasıl sessiz kalabildiğiyle ilgili Dilek’e zerzenişte bulundu. Ceylin, Dilek’e ‘Birde anaokulu öğretmeni olacaksın, çocuklara ne öğretiyorsun sen’ dedi.

NİL, ILGAZ VE CEYLİN’İ ARADI

Nil müvekkili ile ilgili bir konuyu görüşmek için Ilgaz ve Ceylin’le konuşmak için savcılığa geldi. Onların olmadığını farkettikten sonra Efe savcıyı görünce onunla konuştu ve Mercan’la ilgili gelişmeleri öğrendi.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

GÜNLÜĞÜ OKUYAN CEYLİN GÖZYAŞLARINA ENGEL OKUMADI

Ilgaz’ın verdiği Filiz’in Mercan’la yaşadıklarını not ettiği günlüğü okuyan Ceylin’in gözyaşları içinde kaldı. Ilgaz’ın yanıma gelmesiyle üzüntüsünü paylaşan Ceylin şu ifadeleri kullandı:

Ben bunu nasıl okuyacağım Ilgaz. Öldürüyor şu an bu beni, kızımın bensiz an an nasıl büyüdüğünü anlatıyor. O kadın bir de annesiymiş gibi anlatmış. Doğa adı biliyor musun? Düşünebiliyor musun adını değiştirmiş. Annesi gibi davranmış ona; beraber oyun oynamışlar, yemek yapmışlar, pasta, kurabiye… Yemeğin içindeki pişmiş havucu ayıklıyormuş, sevmiyormuş çünkü, maydanoz yiyemiyormuş, boğazına batıyormuş ve biz bunların hiçbirini bilmiyoruz. Beraber resim yapıyorlar, beraber şarkıları var, elbise dikiyorlar. Bir gün serçe parmağı kapıya sıkışmış, morarmış, gece korktuğunda o kadının yanına gidiyormuş Ilgaz. ‘Anne ben kötü bir rüya gördüm’ diyormuş Ilgaz, anne diyormuş ona…

OCAKTAKİ SÜT HALA ILIK

Yekta, evde inceleme yaparken ocaktaki sütün tenceresinin hala ılık olduğunu farketti. Ilgaz ve Metin amiri yanına çağırdı. Ilgaz ve Metin amir sütün en fazla 2 saat önce kaynadığını ve Filiz’e birisinin haber verdiğini düşündü.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

DİLEK TİŞÖRTÜ BIRAKTIĞINI İTİRAF ETTİ

Dilek, Eren komiserle beraber karakola gözaltına alınmaya giderken tişörtü Ceylin’in evine bırakanın kendisi olduğunu itiraf etti. Eren’e, ‘neden yaptın’diye sormayacak mısın dedi. Eren, arabayı durdurarak “Evet merak ediyorum, gözümün içine bakarak söyle seni kandırdım de, hayatımın neşesini aldın benden” cevabını verdi.

FİLİZ’LE DOKTOR İLGİLENDİ

Kaza sonrası Mercan kendine gelirken Filiz kendine gelemedi. Ambulans ile bir yere götürdüler. Hemşire Mercan’a el uzattığında Mercan annesinin ona ‘Sakın kimseye güvenme kızım, sakın tanımadığın kişilere güvenme’ dediğini hatırladı. Mercan, hasta yatağında yatan Filiz’e ‘Anne hadi uyan, lüften evime gidelim artık, çok korkuyorum’ dedi. Doktor, Handan Hanım’a Filiz’in beyninde travma olabileceğini, bir hastaneye gitmek zorunda kalınabileceğini söyledi. Handan bir müddet daha burada kalmalarını istedi.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

NİL, DİLEK’LE KONUŞTU

Nil, Dilek’e bazı haklarının engellendiğini düşündüğü ve onunla konuşmak istediğini söyledi. Odada gerçekleştirdikleri görüşmede Nil, Ceylin’in daha yeni birisini vurduğunu, Dilek’e oradaki kimsenin artık acımayacağını ifade etti. Nil’in yardımcı olmak için Dilek’ten izin istedi.

FİLİZ KENDİNE GELDİ

Mercan yanında ‘Kırmızı Balık’ şarkısını söylerken Filiz bir anda gözlerini açarak kendine geldi. Filiz’in kazaya dair bir şey hatırlamadığını fark edildi.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

YEKTA, HUKUK BÜROSUNDAKİ TÜM AVUKATLARI ACİL TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Yekta, sahibi olduğu Tilmen Hukuk Bürosu’na gittiğinde tüm avukatlarını acil toplantıya çağırdı. Toplantıda Yekta, avukatlarına Ceylin’in zamanında ilgilendiği Filiz’in eşiyle ilgili davanın tüm ayrıntılarının bulunmasını istedi. Yekta, davaya ilişkili ayrıntıları getiren avukata 2 maaş ikramiye vereceğini açıkladı.

FİLİZ, HANDAN’DAN İSTEKTE BULUNDU

Handan, Filiz’e kaza yaptıklarını kişinin oğlu olduğunu ve ertelenmiş bir cezası bulunduğunu söyledi. Filiz’e ne isterlerse istesin, yapacaklarını dile getirdi. Filiz, Handan’dan Mercan ile kendisini yurt dışına göndermesini istedi.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

SÜTÇÜ ARABASINI FİLİZ’E VERDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ilgaz ve Ceylin’in ifade için karakola çağırdığı sütçü, Filiz’e süt getirdiğinde yaşananları anlattı. Filiz’in çocuğu hasta olduğu için arabasını istediğini, akşam getireceğini söylemesi üzerine aracını ona verdiğini söyledi.

FİLİZ, DOKTORLA KONUŞTU

Filiz, doktora Handan’ın neler yaptığını sordu. Bosna’da vize istenmediği için onların oraya götürülmesinin düşünüldüğünü öğrendi.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

CEYLİN VE ILGAZ MOBESE KAYITLARINI İNCELEDİ

Ceylin ve Ilgaz mobese kayıtlarında bir yerden sonra sütçünün arabasının kaybolduğunu gözlemledi. İkinci incelemelerinde kayıtlara bir ambulans ve çekicinin girdiğini gözlemlediler. Ilgaz, bir kaza olduğunu olayının üstünün kapatılmasını için şeyler organize edildiğini düşündü.

EREN KAZA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Eren, ekiplerin olay yerinde yapılan incelemesinde kazada yapıldığına dair bulgular bulunduğu ve olay yerinden bir oyuncak elde edildiğini söyledi. Oyuncağın üzerinde kan izi olmamasından Ilgaz ve Ceylin, Mercan’ın durumunun iyi olduğunu anladı. Araçlar izlenirken, Filiz ve Mercan’a kimin çarpıldığı bir bulundu. Ambulans, çekici ve kazaya karışan aracın turizm şirketine ait olduğu öğrenildi.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

CANBERK, HANDAN’A HER ŞEYİ ANLATTI

Canberk, Handan’ı aradı ve Filiz’in bir şey anlatıp anlatmadığını sordu. Handan, Filiz’in yurt dışına gönderilmek istediğini söyleyince, Canberk kaza yaptığı kadınla ilgili araştırma yaptığını ve Mercan Kaya ile ilgili haberler çıktığını öğrendi. Canberk’in Handan’a haberi atması üzerine Handan, Filiz’in neden yurt dışına kaçmak istediğini anladı.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

YEKTA, KADİR’DEN YARDIM İSTEDİ

Yekta, olay yerinden kaybolan araçlarla ilgili Kadir’in bilgisi olabileceğini ya da bu işle ilgilenen birisinin olabileceğini düşündü. Kadir, Yekta’ya 2 saat içinde haber edeceğini söyledi.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

CANBERK’İN ERTELENEN CEZASI ORTAYA ÇIKTI

Ilgaz ve Ceylin, kazayla ilgili arama yaparken Canberk’i tespit etti ve ertelenmiş cezasının olduğunu öğrendi. Ilgaz, kazanın üstünü örtmek için her şeyin uygun olduğunu söylerken, Eren komiser Handan’a ait 4 farklı otel olduğunu bunlardan birisininde Filiz ve Mercan’ın tutulduğunu söyledi. Mobese kayıtlarını izleyen Ilgaz ve Ceylin ambulansın hangi otele gittiğini çözdü. Handan’ın yardımcısı Filiz ve Mercan’ın sahte pasaportlarının hazır olduğunu söyledi.

Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Mercan'dan Ceylin'e yürek yakan sözler

MERCAN’DAN CEYLİN’E YÜREK YAKAN SÖZLER

Handan otelden Filiz ve Mercan’ı kaçıracağı sırada ekipler otele baskın yaptı. Araç dışarı çıkarken Ilgaz, Mercan’ın araçta olduğunu anladı. Eren arabayı durdurdu ve aracın kapıları açıldı. Filiz’e onun için artık sonun geldiğini söyleyen Ilgaz, Ceylin’den Mercan’ı almasını istedi. Mercan, Ceylin ona sarıldığında kolyeyi tanıdı. Ilgaz, resmini yaptığın kolye tanıdın mı diye Mercan’a sordu. Mercan, Ceylin’in gözlerine bakarak “Bu annemin kolyesi, sen hırsız mısın” dedi ve Filiz’e koşup sarıldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.