TURPAK Ticaret Derneği Pakistanda

TURPAK Ticaret Derneği Pakistanda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.11.2023
A+
A-

19 Kasım Pazar, 00:55’te Lahore Havaalanı’na iniş planlanmaktadır. Daha sonra araçlarla 3-4 saatlik bir yolculukla Lahore Havaalanı’ndan Gujrat şehrine geçiş ve varış gerçekleştirilecektir. Öğlene kadar yerleşme ve dinlenme sürecinin ardından Gujrat Ticaret Odası’nın Başkanı, Başkan Baş Yardımcısı, Yardımcısı ve üst yönetimi heyeti karşılamak, tanışmak ve öğlen yemeğiyle bir araya gelmek üzere planlanmıştır. Akşam saatlerinde ise Başkan Yardımcısının evinde akşam yemeği düzenlenecektir.

20 Kasım Pazartesi günü, sabah Gujrat Ticaret Odası’nda tüm yönetim kurulu, şehirdeki büyük ticaret işadamları ve Türk Ticaret Ateşi’nin de katılacağı resmi genel toplantı gerçekleştirilecek. Toplantının ardından öğle yemeği düzenlenecek ve aynı gün içinde zamanı kesin olmamakla birlikte Pakistan Ticaret Bakanı ile bir toplantı gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Sonrasında ise önemli endüstri, sanayi ve diğer ziyaretler yapılacaktır.

21 Kasım Salı günü, sabah 3-4 saatlik bir yolculukla başkent Islamabad’a varış planlanmaktadır. Bu gün içinde devlet üst düzeyi toplantılar düzenlenecek ve ardından Türkiye’nin Pakistan büyükelçiliği ziyaret edilerek toplantı gerçekleştirilecektir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.