Erden Timur’dan transfer açıklaması! Başkanlığa aday olacak mı?

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Erden Timur’dan transfer açıklaması! Başkanlığa aday olacak mı?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.01.2024
A+
A-

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, İstanbulspor maçı öncesi yapılan son antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Trabzonspor maçından sonra şampiyonluk meşalesinin yandığını ifade eden Erden Timur, transfere dair önemli ifadeler kullandı. Erden Timur, Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı olup olmayacağı konusuna da açıklık getirdi.

Erden Timur’un açıklamaları şu şekilde:

“GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHİ G.SARAY”

“Önce bir yazıdan bahsedeceğim. Bizim soyunma odamızda, Ali Sami Yen Stadyumu’nda bir yazı yazar, ‘Tarihi kimler yazar? Tarih, hayal edeni yazar. Hayallerinin peşinden gideni, kendine güveneni, yürekli olanı, yüreğini koyanı yazar. Tarih inananı yazar. Gerçekten isteyeni, inat edeni, imkansızı deneyeni, vazgeçmeyeni yazar. Tarih hiç durmadan çalışanı, en yukarıdakini yazar. Başarılı olanı, başarıyı paylaşanı yazar. Sadece birlikte olanlar tarih yazar. Şimdi Galatasaray için bir tarih daha yazmanın zamanı geldi. Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray!” Bu bizim soyunma odamızda her daim yazan bir yazıdır. Oyuncularımız bu yazıyı okuyarak soyunma odasına girer. Bu Galatasaray’ın kültürünü gösterir.”

“DERİN BİR TAİRHE VE GEÇMİŞE SAHİBİZ”

“Biz seçildiğimiz günden beri bir hikaye yazmaktan bahsettik. Galatasaray zaten spor tarihinde yazılan hikayelerin birçoğunu yazmış olan, derin bir tarihe ve geçmişe sahip bir takımdır.”

“TEK HEDDEF ŞAMPİYONLUK”

“Her ne olursa olsun, birbirimizi sevmekten bahsettik. Bu hikaye inanmanın, karşılıksız sevmenin, forma aşkının, sevinç gözyaşlarının, birbirini seven insanların gerçek hikayesidir. Tek ihtimali olan insanların hikayesidir. Galatasaray renklerine aşık insanların, fedakarlıkların takımıdır. Tarihimize baktığımı zaman bugünkü imkanların yanına bile yaklaşılamayan dönemlerde biz bir olduğumuz, beraber olduğumu zaman çok daha kısıtlı imkanlarla neleri başardığımız müzede çok nettir. Tek hedefimiz şampiyon olmaktır. Başta başkanımız ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz, Okan Hocamız, kulübümüzde her zaman gayret eden, stadyumdan Florya’ya, mağazalarımızdan Kalamış’a Ada’ya kadar her bir birimimizde çalışan, emek veren arkadaşlarımız burada bizlere çay veren kardeşlerimiz, hepimiz, her zerremizle hissediyoruz ki biz bu sene şampiyon olacağız.”

“ŞAMPİYONLUK MEŞALESİ YANDI”

“İliklerimize kadar bu duygu her birimize işlemiş durumda. Artık şampiyonluk meşalesi, yandı bir kere.”

“DUYGUYU YAŞAYINCA ÖĞRENECEK”

“Yaklaşık 1 hafta önce bir yemek yedik. Futbolcularımızla Ada’da buluştuk. Oyuncularımız, Ayhan Hoca, Fatih kardeşim, ben. Hepimiz konuştuk. Herkes tek tek söz aldı. Herkes hayallerinden bahsetti. Müthiş bir motivasyon vardı. Sonra oyuncularımız Trabzon’da maç öncesi sürpriz yaptık. Geçen seneki şampiyonluk videolarımızı gösterdik. Şampiyon olanlar, bu duyguyu yaşayanlar, bu duyguyu bir daha şampiyon olunca yaşayacak. Şampiyon olamayanlar bu duyguyu yaşayınca öğrenecek.”

“BURADA HERKES ÇOK ÇALIŞIYOR”

“Burada herkes çok çalışıyor. Pırlanta gibi oyuncularımız var. Oyuncularımız ekstra çalışıyor. Çok değerli, çok karakterliler. Çok istekli ve çalışkan teknik heyetimiz var. Okan Hocamız gayretiyle, iyi niyetiyle, güzel gönlüyle herkesin teveccühünü kazanmış olan, camiamıza küçücük yaşlarından beri hizmet eden tüm Galatasaray için çok önemli bir değer. Tüm Galatasaray bileşenleri olarak tek ihtiyacımız olan tüm Galatasaraylılar’ın yüzde yüz inançla devam etmesi.”

BAŞKANLIĞA ADAY DEĞİLİM”

“Başkanlığa aday değilim. Böyle bir şey olsa, aday olan insan iletişim kurar. Ben yoğunluktan üyelerle konuşamıyorum bile. Dursun ağabeyimizin devam etmesi gerekiyor çünkü devam etmesi gereken projeler var.”

TRANSFER AÇIKLAMASI

“1 veya 2 transfer yapmayı planlıyoruz. Birçok oyuncumuza gelen teklifler var. Yerini doldurmadan bir oyuncu göndermemiz, söz konusu değil.”

MUSLERA SÖZLERİ

“Muslera, bizim efsanemiz. Kaptanımızla görüşeceğiz. Futbol hayatına devam etmek istemiyorsa, ayrı bir konu. Devam etmek istiyorsa, zaten biz onu aramızda çözeriz.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.