Masterchef’te bu hafta elenen kişi belli oldu! Kerem damga vurdu

Masterchef All Star tüm heyecanlıyla devam ediyor. Şampiyonların geleceği Mastechef’te bir kişi yarışmaya veda etti. Yarışmada eleme adayı olan Kerem’in heyecanı damga vurdu. Öte yandan Somer Şef, Çok başımıza gelmeyen bir durumla karşı karşıyayız. dedi ve son iki eleme adayının tabaklarını tekrar tattılar. İşte Masterchef All Star’da yaşananlar…

Masterchef’te bu hafta elenen kişi belli oldu! Kerem damga vurdu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.09.2023
A+
A-

Masterchef All Star’da kırmızı ve mavi takımların dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adayları belli olmuştu. Masterchef’te bu hafta eleme adayları Azize, Dilara, Kerem, Sergen, Sefa, Tanya ve Barbaros olmuştu. Eleme adayı olan yarışmacılar Masterchef All Star’a veda etmemek için iki etaplı oyunda kıyasıya mücadele etti.

İlk olarak yarışma, Azize’nin sözleriyle başladı. Ayaz’a kırıldığını belirten ve tepki gösteren Azize, “Bir insanın karşısında istediğiniz kadar haklı olun bir insana anlatamıyorsanız, anlatamazsınız. Ben de Ayaz’a derdimi anlamıyorum, fikirlerimiz çatışıyor.” dedi. Ayaz ise “Abla inşallah potadan birinci çıkacaksın ve seni takımıma alacağım” ifadelerini kullandı. Azize ve Ayaz arasında yaşanan konuşma potada olan Kerem’i de sinirlendi. Bu sezon ilk potası olan ve oldukça heyecanlı olduğu gözlemlenen Kerem, “Ayaz uzatmazsak seviniriz, potaya gireceğiz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Masterchef'te bu hafta elenen kişi belli oldu! Kerem damga vurdu

İLK TURA GEÇİLDİ

Yarışmacılara görüşleri sorulduktan sonra ilk tura geçildi. İlk tur için yarışmacılara yaban turbu ve çubuk tarçın ürünleri verilerek yaratıcı tabaklar yapılması istendi. Eleme adaylarına ilk tur için 45 dakika süre verilirken Kerem’in davranışları dikkat çekti. Oldukça heyecanlı olduğu gözlemlenen Kerem’e arkadaşları sakin olması tavsiyesinde bulundu. Gecenin en başarılı tabağı Sergen yaptı. Yeni haftaya ilk turdan kalan isimler Sergen’den sonra Barbaros ve Dilara oldu.

Masterchef'te bu hafta elenen kişi belli oldu! Kerem damga vurdu

ŞEF TABAĞI YAPTILAR

İkinci tura kalan yarışmacılar elenmemek için Danilo Şefin tabağını yaptı. Yarışmacılar daha sonra şeflere tabaklarını sundu. Somer Şef yaptığı açıklamada birinci ve ikinci tabakta çok net olduklarını dile getirdi. Somer Şef yaptığı açıklamada, “Çok başımıza gelmeyen bir durumla karşı karşıyayız. Birinci ve ikinci hepimizde çok net. 3 ve 4’te bir iki şeye daha bakmamız gerektiğini düşüyoruz. Tabaklara bir kez daha bakacağız.” dedi.  Gecenin en iyi tabağını Tanya yaptı. Masterchef yolcuğu devam eden bir diğer isim Azize oldu.

MASTERCHEF’E VEDA ETTİ

Sefa bu hafta Masterchef’e veda eden isim oldu. 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.