Bayern Münih’te büyük tepki! ‘Hakemin kararı garipti’

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne yarı finalde veda eden Bayern Münih’te futbolcular maçın ardından açıklamalarda bulundu. Szymon Marciniak’ın son anlardaki ofsayt kararına tepki gösteren isimler arasında Thomas Tuchel de yer aldı.

Bayern Münih’te büyük tepki! ‘Hakemin kararı garipti’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih’i 2-1 mağlup etti. Dev müsabakanın ardından Bayern Münih cephesinin isyanı dikkat çekti.

Szymon Marciniak’ın tartışmalı kararı Alman ekibininde teknik heyet ve futbolcuları çılgına çevirdi. 90+13’te topun ağlara gittiği pozisyonda VAR’ın beklenmemesi ve hakemlerin saha içinde ofsaytı işaret etmesi tepkileri beraberinde getirdi.

Bayern Münih’in kaptanı Thomas Müller açıklamasında, “Hakemin kararı garipti. Bu, Madrid’de sık sık oluyor. Daha önce 2 kere Cristiano Ronaldo’nun attığı gollerde de başımıza gelmişti. Kimse bunu açıklayamaz” dedi.

Thomas Tuchel dev maçın ardından hakemlerin kuralları ihlal ettiğini dile getirdi:

Bu tam bir felaketti. Kurallar ihlal edildi. O pozisyon sonuna kadar oynanmalıydı çünkü kural bu. Yan hakem bir hata yaptı ve orta hakem de ikinci hatayı yaptı.

“YAŞANANI REZALET OLARAK GÖRÜYORUM”

Bayern Münih’in yıldızlarından Matthijs de Ligt de hakemlere tepki gösterdi. Ofsayt kararını eleştiren Matthijs de Ligt, “Sanırım hepimiz kuralları biliyoruz. Eğer ofsayt kararı net değilse, oyuna devam etmek zorundasınız. Kural bu. Yaşananı bir rezalet olarak görüyorum. Joselu’nun attığı gol de neredeyse ofsayttı ve onlar oynamaya devam etti. Biz neden devam edemedik? Yan hakem benden özür diledi ve hata yaptığını söyledi” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.