SON DAKİKA | PFDK’dan Sofiane Feghouli’ye tarihi ceza!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fatih Karagümrük’ün yıldızı Sofiane Feghouli’ye verilen cezayı açıkladı.

SON DAKİKA | PFDK’dan Sofiane Feghouli’ye tarihi ceza!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor maçında rakibine yönelik şiddetli hareketi nedeniyle Fatih Karagümrük’ün yıldızı Sofiane Feghouli’ye verilen cezayı açıkladı. Cezayirli yıldıza Galatasaray maçı öncesi 5 maç ceza verildiği duyuruldu. Feghouli bu kararla sezonu kapatırken, gelecek sezon ilk iki karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak. 

NELER OLMUŞTU?
Kayserispor mücadelesinde yerde kalan Feghouli, rakip oyuncuya ayak tabanıyla vurdu. Bu müdahale sonrasında kırmızı kart görerek ihraç edildi. Daha sonrasında hakemle diyaloğa giren Feghouli hakaret nedeniyle fazladan 3 maç ceza aldı.

TRABZONSPOR MAÇINDA DA YAPMIŞTI
Yıldız isim daha önce Galatasaray’da forma giyerken aynı hareketi Trabzonspor maçında da yapmıştı. 

İŞTE TFF’DEN YAPILAN AÇIKLAMA
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 08.05.2024 tarih ve 78 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübü sporcusu SOFIANE FEGHOULI’nin, 04.05.2024 tarihinde oynanan MONDİHOME KAYSERİSPOR-VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT’nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübü sporcusu SOFIANE FEGHOULI’nin, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 39.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.