İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, Galatasaray’la olan şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

İsmail Kartal: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor ile 0-0 sona eren karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray’la kıyasıya süren şampiyonluk yarışı hakkında konuşan İsmail Kartal çarpıcı ifadeler kullandı.

“MAÇI KAZANMAK İSTEDİK”

“Bugün maça iyi başladık, aslında çok da iyi başlamadık ama ilk devre birkaç net pozisyonumuz vardı. Değişiklerle daha baskılı, daha oyunumuzu etkinleştirerek maçı kazanmayı hedefledik.”

“SORUMLULUK BANA AİT”

“Pozisyonlar da bulduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar ellerinden geleni yaptılar. Sadece gol bulamadık. Sorumluluk bana aitti”

“SADECE GOLÜ BULAMADIK”

“7-8 tane net pozisyona girdik. Değerlendiremedik. Çok üzgünüz. Böyle bir şey beklemiyorduk. Sadece golü bulamadık.”

“YARIŞA DEVAM EDİYORUZ”

“Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz. Üzgünüz, yolumuza devam ediyoruz. Matematiksel olarak son maça kadar elimizden geleni yapacağız.”

İSMAİL KARTAL: SORUMLULUK BANA AİT

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirterek, ”Buraya kazanmak için gelmiştik. Maçın başından, sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. Çok net pozisyonlarımız da vardı. Neredeyse rakibe pozisyon vermedik. Bu akşam oyuncularım elimden gelen her şeyi yaptılar. Sadece biz, bir golü bulamadık. Bunun için buradaki sorumluluk bana aittir. Önümüze bakıyoruz. Bundan sonraki maçlar için de oyuncularımızla birlikte sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

BASIN TOPLANTISINDA SORU ALMADI

Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa konuşan İsmail Kartal, düzenlenen basın toplantısında ise soru almadı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.