Carlo Ancelotti’den Arda Güler cevabı! ‘Gerekeni yaptı’

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cadiz maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Carlo Ancelotti’den Arda Güler cevabı! ‘Gerekeni yaptı’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.05.2024
A+
A-

La Liga’nın 34’üncü haftasında Cadiz’i 3-0’lık skorla mağlup eden Real Madrid’de teknik direktör Carlo Ancelotti, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Arda Güler’in performansını değerlendiren Carlo Ancelotti, “Arda Güler çok genç ve sahada yapması gerekeni yaptı. Geçiş dönemini yavaş yavaş tamamlıyoruz. Gençler sürekli gelişiyor” dedi.

Genç oyunculara süre vermenin önceliği olmadığını vurgulayan İtalyan teknik direktör, “Ben Real Madrid’e maçlar kazanmak için imza attım, genç oyunculara süre vermek için değil” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışına dikkat çeken Carlo Ancelotti, “Kutlamaların ne zaman olacağı umurumda bile değil, şampiyon olmayı sonuna kadar hak ettik. Şu anda soyunma odasında coşku falan yok çünkü çarşamba günü Bayern Münih ile çok kritik bir maçımız var” açıklamasını yaptı.

ARDA GÜLER’İN PERFORMANSI

Real Madrid’in Cadiz’i 3-0 mağlup ettiği müsabakaya Arda Güler ilk 11’de başladı. 19 yaşındaki on numara, karşılaşmada 65 dakikada forma şansı buldu. Carlo Ancelotti, Arda Güler’in yerine kalan sürede Jude Bellingham’ı oyuna dahil etti.

Arda Güler’in çalımları ve pasları zaman zaman tribünlerden alkış topladı. Genç futbolcunun kenara geldiği anlarda tribünlerde büyük bir destek verildiği gözlemlendi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.