Meksika’da kaybolan üç turistin cansız bedenine ulaşıldı

Meksika’da yetkililer, geçen hafta sonu Baja California’da kayıplara karışan iki Avustralyalı ve bir Amerikalının cansız bedenlerine ulaşıldığını açıkladı.

Meksika’da kaybolan üç turistin cansız bedenine ulaşıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.05.2024
A+
A-

Savcılık, cesetlerin kayıp turistleri arama çalışmaları sırasında bulunduğunu ve olayla bağlantılı olarak sorgulanan üç kişinin tutuklandığını bildirdi. Cesetlerin, Ensenada şehrinde erişimin zor olduğu bir bölgede bulunduğu aktarıldı.

Ölen turistlerin Meksika’ya kamp ve sörf yapmak için giden Avustralyalı iki kardeş Jake ve Callum Robinson ile Amerikalı Jack Carter Rhoad olduğu öğrenildi.

Eyalet başsavcısı María Elena Andrade Ramírez, terk edilmiş çadırlarla birlikte bulunan kanıtların, gözaltındaki üç kişiyle bağlantılı olduğunu söyledi. Gözaltındaki şüpheliler adam kaçırma suçlamasıyla itham ediliyor.

Ramirez, turistlerin bulunduğu bölgede uyuşturucu kartellerinin aktif olduğunu ancak yine de tüm ihtimalleri değerlendirdiklerini belirtti. Çarşamba günü kayıp Avustralyalıların annesi Debra Robinson, Facebook sayfasında oğullarının bulunması için yardım çağrısında bulunmuş, oğullarından 27 Nisan’dan beri haber alınamadığını söylemişti.

2015 yılında Adam Coleman ve Dean Lucas adlı iki Avustralyalı sörfçü, Baja yarımadasından Cortez Denizi olarak da bilinen Kaliforniya Körfezi’nin karşısındaki Batı Sinaloa eyaletinde öldürülmüştü.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.