Kötü yorum intikamı! Garsonun ‘Tek yıldız’ videosunu 3 milyon kişi izledi

Kendisine yapılan kötü yorumu, esprili bir dille tişörte bastırıp çalıştığı restoranda giyen garsonun videosu sosyal medyada hızla viral oldu. Genç kadın, ses getiren video sonrasında ABD basınının da radarına takıldı.

Kötü yorum intikamı! Garsonun ‘Tek yıldız’ videosunu 3 milyon kişi izledi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.05.2024
A+
A-

Londra’daki bir restoranda garsonluk yapan Daniella Claeys, bir müşterinin, bebekleri ağlarken aileye ‘çöp gibi’ davrandığını söyleyen kötü yorum bırakması karşısında şok oldu.

Kötü yorumu paylaşan aile, kendilerine çok haksız davranıldığını hissetti ve online bir yorumla restoranın diğer müşterilerine duyurmak istedi.

‘YENİ İŞ KIYAFETİNİ’ VİDEOYLA SERGİLEDİ

Viral olan sosyal medya videosunda 24 yaşındaki Claeys, siyah önlüğünün içine giydiği ‘yeni iş kıyafetini’ sergiledi. Genç kadın, yayınlandığından beri 2,9 milyonun üzerinde kez izlenen videonun başlığında, ‘Kötü bir garson olduğunuz için bir yıldız aldığınızda, bundan en iyi şekilde faydalanın’ diye yazdı.

Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi

Tek yıldız verilen şikayette şöyle yazılmıştı:

“Asla geri dönmeyeceğiz!!! Bu restoranda personel bizi çok rahatsız etti. Bebeğimiz ağladığı için başının ağrıdığını söyleyen Dani adında bir garson, yöneticiye bizi soğukta dışarıda oturtmasını önerdi. Rahatsızlığını gizleme zahmetine girmedi ve bize çöpmüşüz gibi baktı, tabii ki restorandan hemen ayrıldık. Orada aile dostu bir atmosfer yok, çocuklarla gitmeye zahmet etmeyin.”

ELEŞTİRİNİN KOMİK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜ 

Üç yıldır aynı restoranda çalışan garson, yapılan yorum oldukça üzüldüğünü ve bunu tanıdığı herkese göndererek Instagram’da paylaştığını söyledi.

Olayla ilgili verdiği demeçte, “O zamanlar çok üzgündüm. Asla kimseyi rahatsız etmek istemem” dedi.
Claeys müşteriye kızmak yerine eleştirinin ‘komik olduğunu’ düşündü.

“Bu kadar tepki vermemem gerektiğini biliyorum ama bir tişörtün üzerinde bu çok komik. Bunun tek seferlik bir olay olduğunu ve abartılı olduğunu düşünürsek hepimiz buna gülebiliriz.”

Kötü yorum intikamı! Garsonun 'Tek yıldız' videosunu 3 milyon kişi izledi

‘GÜNÜN 14 SAATİ ÇALIŞIYORUM’

Claeys, Kasım 2023’te yaşanan olay sırasında soğuk algınlığıyla mücadele ettiğini ancak yine de işe gitmeye karar verdiğini anlattı. Çığlık atan çocuğu olan kalabalık aile içeri girdiğinde, çocuk genç kadını kötü bir anında yakaladı ve sonunda bebeği sakinleştirmek için ısıtmalı terasa çıkmalarını önerdi.

“Migrenimden dolayı sanki kulaklarımı delip geçiyormuş gibi oldu. Ailenin rahatsızlığımı gördüğünü düşünüyorum. Bunu inkar etmiyorum” diye ekledi Claeys.

“Günün 14 saati hizmet veriyorum. Yanlış bir şey yapma ihtimalim oldukça yüksek. Bir daha böyle bir yorum yapılacağını sanmıyorum.”

Genç kadının aktardığına göre, aile daha sonra sertçe mekandan ayrıldı ve anne kendisine karşı sert bir tutum içindeydi. Claeys, durumun ne kadar kötü olduğunu ancak yorum paylaşıldığında fark ettiğini de söyledi.

Claeys gömleği, müşteriye karşı duyduğu hayal kırıklığından veya haksız olduğunu düşündüğü için yapmadığını belirterek, sadece olup bitenlere esprili bir yaklaşım sergilediğini ekledi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.