Son dakika: CNN Türk Isparta’da Komando Okulu’nda

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta’da Komando Okulu’ndan CNN Türk’e canlı yayın bağlantısı gerçekleştirdi.

Son dakika: CNN Türk Isparta’da Komando Okulu’nda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta’da Komando Okulu’ndan CNN Türk’e canlı yayın bağlantısı gerçekleştirdi. Hande Fırat bölgeden durumu şöyle aktardı: Burada bir kurs görüyorlar ancak çok ciddi bir eğitim alıyorlar. İçlerinde kadın komandolar da var. Sızma parkurunda yakın ateş eğitimi yapılıyor. Sağ taraftaki kuleler düşman kuleleri. Soldakiler de askerler. Bu arada gerçek mermi kullanıyorlar. Yerde sürünerek geliyorlar. Yerler de tuzaklar dolu.

“İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLUNAN ÜLKELERİN ASKERLERİNE DE EĞİTİM VERİLİYOR”

Yerlerde sürünerek sızma hareketini gerçekleştiriyorlar. Amaçları kuleye ulaşmak ve düşmanı etkisiz hale getirmek. Bütün mavi bereliler burada eğitiliyor. Gittikleri her yerde de özel operasyonlara imza atıyorlar. Amaç etkin caydırıcı özel bir ekip yetiştirmek. Dünyanın saygın komando merkezleri arasında burası. İş birliği halinde olunan ülkelerin komandolarına da eğitim veriliyor. İkmal ve desteğe ihtiyaç duymadan 3 günlük pusu akın yapabilme kabiliyetine sahip olmaları temel hedef. Eğitimleri inanılmaz. Sadece çantaları 40 kilo.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.