Beşiktaş yeni yıldızını Arjantin’de buldu! Fenerbahçe de peşinde

Beşiktaş’ta gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların kariyerine Arjantin’de devam eden başarılı futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi. 29 yaşındaki savunmacı için Fenerbahçe’nin de ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Beşiktaş yeni yıldızını Arjantin’de buldu! Fenerbahçe de peşinde
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Süper Lig ve Avrupa kupalarında bu sezon istediğini bulamayan Beşiktaş’ta kurmaylar gelecek sezon iddialı bir takım kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Savunma hattına takviyede bulunmak isteyen Süper Lig devinin, Arjantin’de forma giyen yıldız futbolcuyu gündemine aldığı aktarıldı.

Beşiktaş’ın transfer etmek istediği başarılı futbolcu için Fenerbahçe’nin de ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Arjantin basınından El Crack Deportivo’nun haberine göre; Beşiktaş, Paulo Diaz’ı transfer etmek için harekete geçti. River Plate forması giyen 29 yaşındaki stoperin transferinin istendiği belirtildi.

Paulo Diaz için Fenerbahçe’nin yanı sıra CSKA Moskova’nın da ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Paulo Diaz bu sezon River Plate’te 17 maça çıktı ve 1 gol attı.

Paulo Diaz’ın River Plate ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2026’da sona erecek. 29 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Palestino altyapısında futbola başlayan Paulo Diaz daha sonra Colo Colo, San Lorenzo ve Al Ahli’de oynadı. 29 yaşındaki savunmacı, Şili Milli Takımı’nda 46 karşılaşmada süre aldı ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.