Fenerbahçe’den 23’lük Danimarkalı hamlesi! 10 milyon euroluk bonservis

Fenerbahçe’de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların kariyerini İskoçya’da sürdüren yıldız futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin 10 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkardığı aktarıldı.

Fenerbahçe’den 23’lük Danimarkalı hamlesi! 10 milyon euroluk bonservis
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin, İskoçya’da forma giyen Danimarkalı orta saha ile ilgilendiği öne sürüldü.

Süper Lig devinin, 23 yaşındaki orta saha için 10 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. Sabah’ın haberine göre; Fenerbahçe, Celtic forması giyen Matt O’Riley için harekete geçti.

Sarı-lacivertlilerin 23 yaşındaki orta sahayı uzun süredir gözlemlediği kaydedildi. Fenerbahçe’de transfer komitesinin, Damirkalı orta saha için İskoçya temsilcisiyle kısa süre içerisinde masaya oturacağı vurgulandı.

Fenerbahçe'den 23'lük Danimarkalı hamlesi! 10 milyon euroluk bonservis

Fenerbahçe’nin Matt O’Riley transferi için gözden çıkardığı bonservis bedelinin netlik kazandığı aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin, 23 yaşındaki orta saha için 10 milyon euroluk bütçe ayırdığı belirtildi.

Matt O’Riley bu sezon Celtic formasını 44 müsabakada giydi. 23 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 14 kez rakip fileleri havalandırdı. Danimarkalı futbolcu, takım arkadaşlarına 16 gol pası verdi.

Matt O’Riley’in Celtic ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2027’de sona erecek. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro. Fulham altyapısında yetişen Matt O’Riley daha sonra MK Dons’ta da oynadı.

Matt O’Riley, Danimarka Milli Takımı’nda 2 karşılaşmada forma şansı buldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.