Erkekleri kandırmanın el bitabı! ‘Şeker bebek Riri’den bir milyon dolarlık tuzak

Erkekleri kandırmanın el bitabı! ‘Şeker bebek Riri’den bir milyon dolarlık tuzak

Erkekleri kandırmanın el bitabı! ‘Şeker bebek Riri’den bir milyon dolarlık tuzak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Japonya’da ‘Şeker Bebek Riri’ lakabıyla nam salan Mai Watanabe, sahte aşk hikayeleriyle üç erkeği kandırarak 998 bin dolar değerinde (yaklaşık 32.323.333 Türk Lirası) dolandırıcılığa imza attı.

YÜREK BURKAN HAYALİ HİKAYELER…

25 yaşındaki kadın bununla da sınırlı kalmayarak Şeker Bebekler İçin Referans Kitabı adlı el kitapçığını da piyasaya sürdü. Kitap, dolandırıcılık yöntemlerini detaylandırarak diğer potansiyel dolandırıcılara ‘tüyolar’ veriyordu. Ancak skandal bununla dahi sınırlı kalmadı işte detaylar…

Japonya’da kayıtlara geçen olayın yankıları sürüyor. Nagoya Bölge Mahkemesi, genç kadına romantik ilişkiler kurarak üç erkeği toplamda 998 bin dolar değerinde dolandırdığı gerekçesiyle dokuz yıl hapis ve 48 bin Euro para cezası verdi. Watanabe, geçtiğimiz Aralık ayında yapılan duruşmada suçunu kabul ederek pişman olduğunu söylemişti.

ZENGİN ERKEKLERİ KANDIRIP AŞIK OLDUĞU ADAM İÇİN HARCADI

Mahkeme sürecinde, genç kadının 50 yaşını aşkın üç erkekle duygusal bağlar kurarak onlara yalan hikayeler anlattığı ve bu yolla onları maddi olarak sömürdüğü anlaşıldı. 

Watanabe, yaşça kendisinden büyük erkeklerle ilişki yaşıyordu ve onların sempatisini kazanmak için kendisi hakkında yürek burkan hayali hikayeler anlatıyordu.

Mahkemenin tespit ettiği üzere, Watanabe, üç adamdan haksız şekilde elde ettiği kazancın çoğunu, aşık olduğu ev sahibine harcayarak onu Tokyo’da çalıştığı gece kulübünde bir numara yapmak amacıyla harcadı.

Erkekleri kandırmanın el bitabı! ‘Şeker bebek Riri’den bir milyon dolarlık tuzak

‘DOLANDIRICILIK KİTABI’ YAZIP SUÇA TEŞVİK ETTİ

Ayrıca 25 yaşındaki kadının, dolandırıcılık yöntemlerini anlattığı ve diğer potansiyel dolandırıcıların kullanımına sunduğu ‘Şeker Bebekler İçin Referans Kitabı’ isimli el kitapçığını piyasaya sürdüğü de tespit edildi. Bu, onun sadece şahsi dolandırıcılık faaliyetleriyle sınırlı kalmayarak, başkalarını da suça teşvik ettiğini ortaya koydu.

Watanabe ayrıca 2022 yılında 21 yaşındaki bir kadına kötü şöhretli kılavuzunu satarak iki erkeği 10 milyon yen dolandırmasına yardım etmekle de suçlandı. Kyodo News’a göre, kendisine yöneltilen bir diğer suçlama da bu dolandırıcılıklardan kazanılan yaklaşık 40 milyon yen’i gizleyerek gelir vergisi kaçırmaktı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.