Arda Güler ayrılık nedenini açıkladı: Fenerbahçe’de 1 sene daha kalabilirdim

Ali Koç’a karşı bir kırgınlığım yok. İlk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım dönemde de sürekli konuşuyorduk. Başkan, annemin birkaç sene önce olduğu bir ameliyatta bize çok yardımcı oldu. O yüzden Ali Koç, bizim ailemiz için özel bir isimdir.

Arda Güler ayrılık nedenini açıkladı: Fenerbahçe’de 1 sene daha kalabilirdim
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

İspanyol devi Real Madrid’de forma giyen Arda Güler, son dönemde attığı gollerle moralini üst seviyeye çıkardı. Candaş Tolga Işık’a konuşan Arda Güler, hem Real Madrid kariyeri hem de Fenerbahçe’den ayrılığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GOL SEVİNCİNİN ANLAMI
“Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah’tan geldiğine inanıyorum.”

MODRİC’İN VELİAHTI OLACAĞIMI SÖYLEDİ
“Real Madrid bana Luka Modric’in veliahtı olacağımı söyledi. Bundan çok etkilendim çünkü inanılmaz bir oyuncu, hala çok iyi.

Arda Güler ayrılık nedenini açıkladı: Fenerbahçe'de 1 sene daha kalabilirdim

1 SENE DAHA KALABİLİRDİM
“Fenerbahçe’de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa’da, özellikle de Real Madrid’de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim.”

”SEN FENERBAHÇELİ İSEN BEN GALATASARAYLIYIM”
David Alaba, çok fazla Türk’ün olduğu bir semtte büyümüş hatta Galatasaraylıymış. Arada şakalaşıyor benimle ‘Sen Fenerbahçelisin ben Galatasaraylıyım.’ diye.

GOLDEN SONRA ALİ KOÇ BENİ ARADI
“Ali Koç’a karşı bir kırgınlığım yok. İlk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım dönemde de sürekli konuşuyorduk. Başkan, annemin birkaç sene önce olduğu bir ameliyatta bize çok yardımcı oldu. O yüzden Ali Koç, bizim ailemiz için özel bir isimdir.”

MODRIC BANA ABİ DEMEYE BAŞLADI
“Kimseye ismi ile seslenemiyorum. Luka diyemiyorum, Toni diyemiyorum kaç yaşında adamlar. Ailemizden böyle gördük. Toni abi, Modric abi diyorum. Onlar da bana abi demeye başladı o yüzden.”

Arda Güler ayrılık nedenini açıkladı: Fenerbahçe'de 1 sene daha kalabilirdim

MÜMKÜN DEĞİL
“Baban, gerçekten senin transferinden bir komisyon istedi mi?”
“Böyle bir şey mümkün değil. Belki de insanlar bu profesyonel süreçlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorlar, böyle bir şey mümkün değil. Yakınımızdaki herkes Fenerbahçe ne kadar kazanabilirse o kadar kazansın diye uğraş verdiğimizi biliyor. O yüzden bu mümkün değil.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.