ÖZEL | Shane Larkin 4 yıl daha Anadolu Efes’te! 4 milyon dolarlık teklife ‘evet’ dedi

Uzun yıllardır Anadolu Efes’te forma giyen ve geleceği merak konusu olan Shane Larkin son kararını verdi. İsmi Fenerbahçe’yle de anılan yıldız basketbolcu 4 yıl daha Anadolu Efes’te. İşte detaylar…

ÖZEL | Shane Larkin 4 yıl daha Anadolu Efes’te! 4 milyon dolarlık teklife ‘evet’ dedi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

EuroLeague’de gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Anadolu Efes’te Shane Larkin’in geleceği merak ediliyordu. İsmi Fenerbahçe’yle de anılan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız basketbolcu son kararını verdi.

4 YIL DAHA ANADOLU EFES’TE

Anadolu Efes’in yıllık 4 milyon dolarlık teklifini kabul eden Shane Larkin, 4 yıl daha lacivert-beyazlı forma için mücadele edecek.

FENERBAHÇE BEKO’DAN TEKLİF İDDİASI

Inside EuroLeague’in iddiasına göre; Fenerbahçe Beko, 2018’den bu yana Anadolu Efes forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Shane Larkin’e 3 yıl için 10 milyon dolarlık bir sözleşme teklif etmişti.

BU SEZONUN YILDIZI

Anadolu Efes’le 2021-2022’de üst üste iki defa EuroLeague şampiyonluğu yaşayan takımın kilit isimlerinden biri olan Shane Larkin, bu sezon da takımın yıldızı oldu.

Birleşik Amerikalı oyuncu, forma giydiği 34 maçta; 16.8 sayı, 5.1 asist, 2.9 ribaunt, 1.1 top çalma ortalamaları başarılı bir performans ortaya koydu.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.