Bu hafta iki önemli görüşme yapacak

CHP Genel Başkanı Özel, bu hafta TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayrı ayrı görüşecek. Özel, görüşmeler öncesi bugün partisinin Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) toplayacak. MYK’da, her iki görüşme öncesi son değerlendirmeler ele alınacak.

Bu hafta iki önemli görüşme yapacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara – TBMM Başkanı Kurtulmuş, salı günü Meclis’te Özel’i ziyaret edecek. Ziyaretin gündem başlıkları arasında yeni anayasa yer alıyor. Yeni anayasa için iyi niyet, güven artırıcı adımlar görmek isteyen CHP’nin, Can Atalay konusunu gündeme getirmesi öngörülüyor.

Erdoğan-Özel görüşmesinin yeri ve zamanı ise henüz netleşmedi ancak kulislerde bu buluşmanın perşembe ya da cuma olabileceği konuşuluyor. Özel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne randevu verilirse Beştepe’ye gideceğini daha önce açıklamıştı. CHP’li kurmaylar da “Ona çok takılmıyoruz. Görüşmenin yeri önemlidir ama birinci parti olduktan sonra önemi yok. Bu durumda görüşmenin yeri alt sıralarda yer alır” değerlendirmesinde bulundu. Kurmaylar birinci tercihlerinin Çankaya Köşkü olacağını belirterek, “Çankaya Köşkü daha güzel, iyi ve şık olur. Türkiye’de daha pozitif bir hava yaratır” değerlendirmesini yaptı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.