Uzm. Dr. Barış Yetiş Yıldırım, Motif Ağız ve Diş Polikliniğinde Hizmet Vermeye Başladı

Uzm. Dr. Barış Yetiş Yıldırım, Motif Ağız ve Diş Polikliniğinde Hizmet Vermeye Başladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.04.2024
A+
A-

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Barış Yetiş Yıldırım Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başarılı bir eğitim sürecini tamamlayarak mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından diş hekimliği kariyerine Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı’nda (DUS) başarılı olarak Marmara Üniversitesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi alanında uzmanlık eğitimiyle başlamıştır.

Uzmanlık eğitimine başladığı ilk yıldan itibaren birçok vaka üzerinde deneyim kazanmış ve özel kliniklerde başarıyla tamamladığı zorlu vakalarla bilinir hale gelmiştir. Diş hekimi meslektaşları ile birlikte kurduğu Motif Klinik bünyesinde, Uzman Ağız, Diş ve Çene Cerrahı olarak görev yapmaktadır. Motif Klinik, Barış Yetiş Yıldırım’ın sayısız vakadan elde ettiği deneyimle hastalarına sağlıklı bir tedavi sunmayı amaçlamaktadır. Ağız, diş ve çene cerrahisi alanındaki tüm tedavilerde hastalarını Motif Klinik’te ağırlamaktadır. Yıldırım, mesleki gelişimine önem vererek, hastalarına en üst düzeyde kaliteli hizmet sunma konusundaki kararlılığını sürdürmektedir. İmplant tedavisi, kemik ekleme ameliyatları , botoks uygulaması, gömülü diş çekimleri ve kist tümör cerrahileri konusunda tecrübelidir.

Motif diş kliniği, 2022 yılında Pendik’te hizmet vermeye başlayan, hastalarına en iyi, en doğru, en kaliteli tedavi sunmayı seçmiş bölgenin öncü polikliniğidir. Kurucu ortaklar mesleğinde uzmanlaşmış, Hacettepe, İstanbul ve Marmara Diş Hekimliği Fakültelerinden mezun olan hekimlerden oluşmaktadır.


Kurumsallaşma süreçlerini başarıyla tamamlamış olan kurum uzman hekim kadrosuyla; Ağız Diş ve Çene Cerrahisi, Kanal Tedavisi, Protetik Diş tedavisi, Çocuk Diş Hekimliği ve Ortodonti branşlarında hizmet vermektedir. Güncel tedavi yaklaşımlarını takip eden ve hasta memnuniyetini kendine amaç edinen işletme siz değerli hastalarımızın güvenle sığınabilecekleri bir liman olmuştur. Her hastaya dostane yaklaşımları ve memnuniyet dereceleri bütün sosyal platformlardaki yorumlarında görülmektedir.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.