Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin’de düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.03.2024
A+
A-

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: Sevgili Mardinliler, sevgili gençler, kıymetli hanımefendiler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Buradan tüm Mardin’e, Mardinli kardeşime selamlarımı gönderiyorum.

Bu sefer Mardin’in tercihinin eser ve hizmet siyasetinden yana olacağına inanıyorum. Bu tablo 31 Mart’taki sonuçların çok başka olacağını söylüyor.  31 Mart’ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Mardin ile birlikte bütün Türkiye haritasını Cumhur İttifakı’nın renkleriyle boyamaya var mıyız?

Gazze başta olmak üzere etrafımızdaki çatışmalar nedeniyle Ramazan’a buruk girdik. Komşumuz Suriye tam 13 yıldır huzura barışa hasret kaldı. Irak’ta etnik gerilimler devam ediyor. 

İçimizdeki bazı cahiller bilmese de Erdoğan’ın dik duruşunu Gazze halkı çok iyi biliyor. Gençlik yıllarımızdan beri biz bu mücadelenin içindeyiz. Ömrümüzü adadığımız böyle bir konuda son dönemde kimi çevrelerin mesnetsiz açıklamalarına rastlıyoruz. Her kim doğruluğuna yanlışlığına bakmadan hiçbir şey yapmadılar diyorsa iftira atıyor demektir. AK Parti’den oy koparmak için dillendirilmesi ise utanç vericidir.

“Hamas terör örgütüdür” diyen CHP’nin listelerinden Meclis’e girenler Filistin konusunda bize ders veremezler.  Bunun adı tutarsızlıktır. Hırsını aklının önüne geçirmektir. Böyle bir vebalin altına hiçbir vatandaşın gireceğine düşünmüyorum. Ben tüm vatandaşlarımın, vicdanen de en doğru kararı vereceğine inanıyorum. 

1 yıldır emanetini taşıdığımız aziz milletimize asla yalan söylemedik, insanımıza karşı daima dürüst olduk. Cumhur İttifakı’nda da bu ilkemiz değişmedi. Nerede ittifak ettiğimizi, nerede kendi adayımızla seçime girdiğimizi herkes biliyor. Adeta cam gibi şeffafız. Bir de karşı tarafa bakıyoruz. Kent Uzlaşısı diye bir şey uydurdular. Belediyeleri DEM’le yönetilecekler ve DEM’siz yönetecekler diye ikiye ayırmışlar. 

Tüm bu skandallar yaşanırken Genel Başkanı takmıyor ya da kendisine had bildiriyor. Ortada dürüstlük ve şeffaflık namına bir şey yok. Gerçekten de tutarsızlık ve siyasi ahlaksızlık bunların paçalarından akıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.