Galatasaray, Antalyaspor karşısında! İşte Icardi’nin yokluğunda ilk 11

Süper Lig’in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de liderlik koltuğunu korumak istiyor. Mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Galatasaray, Antalyaspor karşısında! İşte Icardi’nin yokluğunda ilk 11
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

 

Süper Lig’in 27. haftasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Sparta Prag ile karşılaşan ve UEFA Avrupa Ligi’nden elenen sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de liderlik koltuğunu korumak istiyor.

Ligde geride kalan 26 müsabakada 22 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Galatasaray, 69 puan topladı. Antalyaspor ise geride kalan 26 mücadelede 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 35 puan aldı.

Saat 20.00’de Rams Park’ta oynanacak müsabakayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Dilerseniz karşılaşmayı SKORER’den canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz.

İLK 11’LER
Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Davinson, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Carlos Vinicius”

Antalyaspor: Helton, Erdoğan, Bahadır, Veysel, Güray, Saric, Larsson, Ufuk, Kaluzinski, Streek, Buksa

EN AZ GOL YİYEN TAKIM
Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon rakip fileleri 55 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü. Sarı-kırmızılılar, savunmada gösterdiği başarılı performansıyla ligin en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Aslan, bu karşılaşmaların 14’ünde de kalesini gole kapadı.

ANTALYASPOR’A KAYBETMİYOR
Galatasaray, Antalyaspor’a son dönemde kaybetmiyor. Antalya temsilcisi sarı-kırmızılılara karşı son galibiyetini 16 Nisan 2016 tarihinde 4-2’lik skorla aldı. Bu mücadelelerin ardından oynanan 15 karşılaşmada Galatasaray 11 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.