DUYGU KOŞAN CLİNİC HAKKINDA

DUYGU KOŞAN CLİNİC

DUYGU KOŞAN CLİNİC HAKKINDA
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.06.2023
A+
A-

DUYGU KOŞAN CLİNİC HAKKINDA 

Türkiye , sağlık turizmi konusunda dünyanın lider ülkelerinden biridir. Türkiye’nin sağlık turizmi konusunda öteki ülkelere kıyasla sunduğu avantajlar ; düşük maliyetler, yüksek standartlarda sağlık hizmetleri, kısa bekleme süreleri ve tatil fırsatlarıyla birleşen tedavi süreçleridir.

Duygu Koşan  Türkiye ve Dünya da tanınmış bir saç ekimi uzmanı ve klinik kurucusudur. Saç ekimi alanında uzun yıllar boyunca üstün başarılar elde etmiş ve sayısız hastaya yeniden saç çizgisi ve dolgun saçlar kazandırmıştır.
Duygu Koşan’ın insan sağlığına duyduğu ilgi, onu başarılı bir kariyer ve aktif bir sağlık aktivisti olmaya yönlendirmiştir.1997 yılında kariyerine hemşire olarak başlamıştır.
Daha sonraki yıllarda yurt dışında 6 sene medikal ve tıp eğitimi almıştır. Türkiyenin ilk kurulan saç ekimi merkezin de Medikal direktör konumunda bulunmuştur. Türkiye’de sektöre  hemşireler yetiştirerek katkı sağlamıştır.
Saç ekimi konusunda öncü konumda olan Duygu Koşan , sayısız konferans , seminer , ve eğitimler düzenleyerek , katılımcılara bu medikal konu hakkında sayısız bilgiler imza atmiştır.

Türkiye’nin en iyi saç ekimi kliniği ödülünü almış olan Duygu Koşan Clinic’in hedefleri;

Ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden, danışana  en iyi hizmeti sunmayı;
Uzman ve deneyimli kadro ile kaliteli hizmet ve rekabetçi fiyatlarıyla müşterilerimizin ihtiyaçlarında gerçek “Çözüm Ortağı” olmak hedeflenmektedir.
Misyonumuz, müşterilerimize saç ekimi sürecinde en iyi deneyimi sunmaktır. Duygu Koşan  Clinic olarak, son teknolojiyle donatılmış bir ortamda, en güncel ve etkili saç ekimi yöntemlerini kullanarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca, saç analizi, saç bakımı ve saç restorasyonu gibi çeşitli hizmetler de sunuyoruz.
Aynı zamanda Diş,Saç,Estetik ve obezite cerrahisinde uzmanlaşmış olan Duygu Koşan Clinic , Uluslararası sağlık bakanlığı onaylı sağlık turizmi yetkisine sahip olup , Tursab belgelidir.

Duygu Koşan Clinic , Türkiyenin sektördeki konumunu anlatıyor;
Türkiye , sağlık turizmi sektöründe önemli bir konumdadır.Saç ekiminde uzmanlaşmış ekipler, son teknoloji ekipmanlar ve kaliteli sağlık hizmeti sunmanın yanı sıra Türkiye’nin turistik cazibesi, rekabetçi fiyatlar ve konum avantajı gibi faktörlerin birleşimiyle yabancı hastalar için popüler bir tercih haline gelmiştir.Bu sektöre tarafımızdan sayısız katkı sağlamıştır , bunlar;
Sektöre katmak için yeni saç ekim hemşireleri yetiştirmek,
Sayısız yurt dışı hastalar ile türk ekonomisine katkı sağlamak,
Tüm cerrahi ve medikal işlemlerin sadece sağlık bakanlığı onaylı hastane ve polikliniklerde yapılması.
Yurt içi saç ekim ekipleri , yurt dışına kaçak yollarla gidip saç ekimi yapıp ekonomiye büyük darbe vurmaktadır , bunları engellemeye yönelik projeler geliştirip, ,bununla ilgili sağlık bakanlığı ve İTO ile görüşmeleri sağlanmaktadır.

Duygu Koşan , ayrıca eğitim ve araştırmaya da büyük önem verdiğini belirtir. Yurt içi ve yurt dışındaki meslektaşlarıyla düzenli olarak bilgi paylaşımı yapar ve yenilikçi teknikleri takip eder. Bunun yanı sıra, Türkiye’de sağlık turizminin sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak amacıyla ulusal ve uluslararası organizasyonlarda aktif olarak yer alır.

Müşteri Memnuniyetinin sektördeki önemleri
Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Saç ekimi sürecinde her adımda müşterilerimizi bilgilendiriyoruz ve beklentilerini karşılayacak şekilde kişiselleştirilmiş bir yaklaşım sunuyoruz. Ekibimiz, müşterilerimizin rahat hissetmelerini sağlamak için samimi bir ortam yaratır ve onlara sürecin her aşamasında destek olur. Ayrıca, saç ekimi sonrası düzenli takip ve bakım hizmetleri de sunuyoruz.
Tüm saç sorunlarında Duygu Koşan Clinic ile iletişime gecebilirsiniz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.