Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşuyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.02.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan’ın açıklamaları özetle şöyle: Sözlerimin hemen başında 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle yadediyorum.

Konutlarımızın inşaası hızla devam ediyor. Bugün 7 bin 275 tane konutun kura çekimini ve anahtar teslim törenini gerçekleştirdik.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Ardından da Hatay Eğitim ve Araştırma hastanemiz ile İskenderun Devlet Hastanemizin açılışlarını yaptık. Hastanelerimizin Hataylı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hatay’ımızı ne kısa sürede yeniden ayağa kaldırmak için canla başla çalışıyoruz. Bir kez daha Hataylı kardeşlerimize söz veriyoruz hangi sıkıntıları yaşarsak yaşayalım Hatay’ı eskisinden daha görkemli, daha canlı şehir haline getirinceye kadar bize durmak dinlenmek yok.

Hükümetimizin gündeminin değişmez ilk maddesi 6 Şubat depremlerinde yıkılan şehirlerimizin yeniden inşası ve ihyasıdır. Meclisimizin tarafından kabul edilen ek bütçede 762 milyar liralık kaynak ayırdık. Bu yılın bütçesinde de depremzede illerimizin imarı için 1 trilyon liradan fazla kaynak tahsis ettik.

Biz, deprem turistleri gibi bölge illerimizi sadece oy sandığı ufukta belirince hatırlayanlardan değiliz. Biz depremzede kardeşlerimizi oy tercihlerine göre ayıranlardan değiliz. Biz sırf sandıktan istediği sonuç çıkmayınca deprem mağdurlarını kaldıkları misafirhanelerden kapı dışarı eden vicdansızlardan hiç değiliz.

Biz depremzede kardeşlerimizin dertleriyle gerçekten dertlenen, çözülmesi için samimiyetle çaba harcayan bir yönetimiz. Biz hiçbir zaman ayrım yapmadan milletimizin refahı ve geleceği için ter döken bir ittifakız. Bundan sonra da yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. İhtiyaç sahiplerinin imdadına koşacağız.

Hatay Büyükşehirde Cumhur İttifakı adayı olarak Mehmet Öntürk kardeşimizi kamuoyumuzla paylaştık.

NEREDE BELEDİYE BAŞKANI?

Hatay’daki mevcut yerel yönetim maalesef deprem olayından sonra nerede belediye başkanı yok. İşte şimdi 31 Mart akşamı yeni bir dönemi ben inanıyorum ki Mehmet Öntürk kardeşim ve ekibiyle ayağa kaldıracaksınız. Hatay uzun bir süredir laf üreten CHP zihniyetinin elinde heder oluyor. Sizlerin de güçlü desteğiyle Hatay’da yeni bir dönemin kapılarını aralayacağız.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.