Fenerbahçe’de ayrılık! Sezon başında geldi, şimdi kiralık olarak gidiyor

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe’de gelen isimler kadar gidecek isimler de büyük merak konusu oldu. Tecrübeli ve yıldız isimlerin artmasıyla genç futbolcularını kiralık olarak vermeyi planlayan sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık gerçekleşmek üzere. İşte ayrıntılar…

Fenerbahçe’de ayrılık! Sezon başında geldi, şimdi kiralık olarak gidiyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.01.2024
A+
A-

Süper Lig’de lider durumda olan ve Avrupa’da da hedefini kupa olarak belirleyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı Lacivertli ekip de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gelecek isimler kadar gidecek futbolcuların kimler olacağı da büyük merak konusu. Fenerbahçe’den ilk ayrılık da gerçekleşmek üzere…

SEZON BAŞININ FLAŞ TRANSFERİYDİ

Fenerbahçe sezon başında 20 yaşındaki Bartuğ Elmaz’ı transfer etmişti. Sarı Lacivertli ekip, geçtiğimiz sezonun yaz transfer döneminde Galatasaray’dan Marsilya’ya transfer olan ve 1 senelik Fransa macerası sonrası Türkiye’ye dönen genç orta saha ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İmzaların atılmasının ardından duygularını ifade eden Bartuğ Elmaz, “Fenerbahçe’ye transfer olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Aynı zamanda heyecanlıyım. Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiğini öğrenince hiç düşünmedim. ‘Tamam’ dedim. Fenerbahçe sizi istiyorsa ikinci kez düşünmezsiniz. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, bunun sözünü veriyorum. İnşallah sakatlıksız bir sezon olur ve sonunda da şampiyonluk olur” ifadelerini kullanmıştı.

ROTASYONDA YER BULMAKTA ZORLANDI

Fenerbahçe’de kalabalık rotasyonda forma şansı bulmakta zorlanan genç oyuncu için karar verildi. Sarı Lacivertliler’in teknik patronu İsmail Kartal, Bartuğ’un daha fazla süre bulması için kiralık ayrılığına onay verdi.

GİDİŞİNE ONAY ÇIKTI

Fanatik’te yer alan habere göre; devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor da Bartuğ için devreye girdi ve hem Sarı-Lacivertliler’i hem de yıldız oyuncuyu ikna etmeyi başardı. 20 yaşındaki orta sahanın bugün Yiğidolar ile kiralık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

 

‘HİÇ DÜŞÜNMEDİM’
İmzaların atılmasının ardından duygularını ifade eden Bartuğ Elmaz, “Fenerbahçe’ye transfer olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Aynı zamanda heyecanlıyım. Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiğini öğrenince hiç düşünmedim. ‘Tamam’ dedim. Fenerbahçe sizi istiyorsa ikinci kez düşünmezsiniz. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, bunun sözünü veriyorum. İnşallah sakatlıksız bir sezon olur ve sonunda da şampiyonluk olur” demişti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.