AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum’dan İSTOÇ’a ziyaret

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ Ticaret Merkezi’ni ziyaret etti.

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum’dan İSTOÇ’a ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

Burada konuşma yapan Kurum’un açıklamalarından satır başları şöyle; Burası Türkiye’nin en büyük toptancı merkezi ve 7 bin 200 iş yeri ile birlikte İstanbul ticaretinin yine burada yüzde 8’i 9’u buradan yapılıyor. Yani İstanbul’a baktığınızda Türkiye ihracatının yüzde 30’u İstanbul merkezli ve bunun yaklaşık yüzde 10’u diyelim İSTOÇ’tan yapılıyor 7 bin 200 esnafımızla birlikte. Dolayısıyla bizim için son derece kıymetli.

Sadece İstanbul’u da ilgilendiren değil, Anadolu’da üretim yapan üreticilerimiz gelip İSTOÇ’umuzda ürünlerini pazarlıyorlar, tanıtıyorlar. Hem İstanbul’a hem Türkiye’ye hem de tüm dünyaya buradan iharacat gerçekleştiriyorlar.

Bir taraftan da günlük buraya 300 bin insanımız geliyor. 60 bin üzerinde araç giriş-çıkışı var ve bu manada da konumu itibarıyla da hem bölgemiz hem de İstanbulumuz için çok çok kıymetli.

Bugün başkanımla ve yönetimimizle bir araya geldik. Onların sorunları ve problemlerini dinledik. Notlarımızı aldık. Bizim projelerimizi kendilerine anlattık. Onların talepleriyle örtüşüp örtüşmediğini açıkçası değerlendirmek istiyorduk. İSTOÇ’un buradaki esnafımızın ne isteği varsa ki biz masada oturacağız. Bizim çalışma anlayışımız bu. Esnafımızla oturacağız, karar alacağız. O kararı da uygulayacağız. Bunu uygulayacak güce, beceriye, kabiliyete İstanbul’un esnafının da yönetiminin de hazır olduğunu düşünüyorum ki biz inşallah bu anlayışla esnafımız ile aldığımız kararları hayata geçiriyor olacağız.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.