Akşener’den, Özgür Özel’e oy yanıtı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, önceki gün Bursa Teşkilat buluşmasında yaptığı konuşmada, Millet İttifakı içerisindeki hedeflerinin sistemi değiştirmek olduğunu vurguladı.

Akşener’den, Özgür Özel’e oy yanıtı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.01.2024
A+
A-

ANKARA Milliyet – Akşener, “Biz bunu başaramadık. Ama geldiğimiz bir yer var, hür ve müstakil girme nedenimiz budur. Geldiğim nokta şu, bizim dışımızda herkes halinden memnunmuş. Asıl mesele bu. 2023’te biz başaramadık. Bütün suç benim olsun, çekin beni kenara ama yine başarılamazdı. Çünkü herkes halinden memnunmuş” dedi.

Akşener, iktidar ve ana muhalefet arasındaki düşmanlığın iki tarafın da işine geldiğini ancak bunu bozmaya cesaret edenin İYİ Parti olduğunu söyledi.

‘Orası da burası da taşlıyor’

Akşener, “Sayın Özgür Özel enteresan bir konuşma yaptı. Dedi ki, ‘AK Parti’nin karşısında en güçlü adaya oy verin.’ Ben de buradan diyorum ki; ‘Evet, üçüncü yolun en güçlüsü biziz.’ İnşallah Bursa’da CHP’ye gıcık olan da, AK Parti’ye gıcık olan da Selçuk Türkoğlu’nu destekleyecek. AK Parti düşmanlığı, CHP düşmanlığı, iki alanın da çok işine geliyor. Bunu bozmaya kalkışan kim? Bunu bozmak üzere cesaret eden kim? Biziz. Onun için orası da taşlıyor, burası da taşlıyor” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.