SON DAKİKA | TFF’den resmi açıklama! Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesi pankart krizi iddiası

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde oynayacağı Süper Kupa finali öncesi pankart krizi yaşandığı öne sürüldü. TFF’den konuya ilişkin resmi açıklama yapıldı.

SON DAKİKA | TFF’den resmi açıklama! Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesi pankart krizi iddiası
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.12.2023
A+
A-

2022-2023 sezonunda Trendyol Süper Lig’i zirevede tamamlayan Galatasaray ile Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe’nin Suudi Arabisatan’ın Riyad kentinde oynayacağı Süper Kupa finali öncesi pankart krizi yaşandığı öne sürüldü. TFF’den konuya ilişkin resmi açıklama yapıldı.

MAÇTAN ÖNCE İSTİKLAL MARŞI OKUNACAK

Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa Finali’nde İstiklal Marşı’yla ilgili bir sorun olmadığı, dev maç öncesi İstiklal Marşı okunacağı öğrenildi.

Ali Koç ve Dursun Özbek bir araya gelerek, ortak hareket etme kararı aldılar. İki takımın U19 takımları Suudi Arabistan’da, gerekirse finali U19 takımlara oynatacaklar.

İKİ KULÜP DE HAREKETE GEÇTİ

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam Turkcell Süper Kupa maçında karşılaşacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda saat 20.45’te oynanacak müsabaka öncesinde Suudi yetkililerin aldığı kararlar iki kulübü harekete geçirdi.

KRİZİN ÇÖZÜME KAVUŞTURULMASI BEKLENİYOR

DHA’nın Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) edindiği bilgiye göre karşılaşma öncesinde İstiklal Marşı’nın okunacağı ve Türk bayrağının açılacağı vurgulandı. Takımların sahaya ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ pankartı ile Atatürk posteri ve tişörtü ile çıkma isteğinin ise çözüme kavuşturulması bekleniyor.

Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray yetkililerinin yaşanan durumla alakalı görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

TFF’DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa finali öncesi yaşanan kriz iddialarına ilişkin resmi açıklama yaptı. TFF’den yapılan açıklamada, “Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz.” denildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.