Süper Kupa finali öncesinde Fenerbahçe’den ilk transfer hamlesi! İstanbul’da ev bakıyor

Yılın son günlerinde Fenerbahçe’de haraketlilik yaşanıyor. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında sarı-lacivertli takımın yeni transferi hakkında bilgi verdi. Süper Kupa finali hakkında konuşan Ok, kadroda olmayan yıldız ismin devre arasında ayrılacağını duyurdu.

Süper Kupa finali öncesinde Fenerbahçe’den ilk transfer hamlesi! İstanbul’da ev bakıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.12.2023
A+
A-

Süper Lig ve Avrupa’da başarı hedefleyen Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Nergis Aşkın ile gerçekleştirdiği canlı yayında sarı-lacivertli takımın yeni transferi hakkında bilgi verdi.

Maç öncesinde iki kulübün arası biraz gergin. Maç sırasında da Icardi’nin yaşadığı pozisyonla ilgili Galatasaray’ın tutumu dolayısıyla Fenerbahçe eleştirmişti.

SAMET’İN OLMAMASI TEKNİK BİR KARAR
Samet yok teknik bir karar. Zajc, Becao ve Peres ameliyat olmuştu. Tüm kadro normalde beraber giderler. Tedavileri aksamasın diye sakat oyuncuların İstanbul’da kalması kararlaştırıldı. Fred’in dönüşüyle İrfan’ın kanada geçmesini bekliyoruz.

DEVRE ARASINDA AYRILIK OLABİLİR
Benim izlenimim Samet ile alakalı bir ayrılık olabilir devre arasında. Böylesi bir finalde kadroda olmaması bunu gösteriyor.

OOSTERWOLDE İLE DEVAM EDİLECEK
Serdar Aziz mi Oosterwolde mi sorusunda ben Oosterwolde’nin devam edeceğini düşünüyorum.

İsmail hocanın genel yapısı biraz böyle. İş yaparken aşırı odaklandığı için böyle bir ruh hali, vücut dili oluyor. Okan hoca espri yapar, güler.

Süper Kupa finali öncesinde Fenerbahçe'den ilk transfer hamlesi! İstanbul'da ev bakıyor

KRUNIC İSTANBUL’DA EV BAKIYOR
Krunic ile bir bilgi vereyim. Derbi sonrası bir İtalya çıkarması bekliyorum. İstanbul’a yerleşmeye yönelik bir girişimi var. Ulaşımla alakalı kim destek sağlayacak, nerede oturacak, şoförü kim olacak detayları hafif hafif geliyor.

FENERBAHÇE GALATASARAY’IN ÖNDE BASMASINI BEKLEDİ
Geçen hafta niye böyle bir oyun çıktı? Okan hoca Fenerbahçe çok ileri çıkmadı dedi. Fenerbahçeli yetkililer ise “Galatasaray’ın önde basmasını bekliyorduk, biz buradan topla çıkışta pozisyona girmeyi planladık’ dediler. İki teknik adam da birbirlerini beklediler. Galatasaray’ın daha çok risk alması beklendi. Bu da maçı kilitledi

Futbolcular hep izleniyor. Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek izleniyor. Devre arasında böyle bir transferin olmasını beklemiyorum. Samet’i ayrı tutarak ayrılık beklemiyorum.

GALATASARAY DAHA ÖZ GÜVENLİ
Süper Kupa finalini kaybeden çok büyük darbe almaz. Üç puanı kaybeden taraf daha çok zarar görürdü. Galatasaray’ın bir takım avantajları var. Ciddi bir özgüveni var. Icardi yüzde 40’ı ile oynarken gol atıyor. Sol bek problemi var, Kerem 10 numara oynarken bile verim alınıyor. İlla birini öne çıkaracak olursam yüzde 51’i Galatasaray’a veririm. Biraz rahat görüyorum o tarafı. Ben pozisyona razıyım maçta gol olamasa da olur (Gülerek)

 

DERBİ KADROSU CENGİZ DIŞINDA AYNI
Son derbiden farklı olarak Cengiz’in yerine Fred olacak. İrfan Can Kahveci kanatta olacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.