Pendikspor-Ankaragücü maçı sonrası Emre Belözoğlu ile taraftarlar arasında gerginlik

Süper Lig’in 18. haftasında Pendikspor konuk ettiği Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Başkent ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu ile ev sahibi ekibin taraftarları arasında tartışma yaşandı.

Pendikspor-Ankaragücü maçı sonrası Emre Belözoğlu ile taraftarlar arasında gerginlik
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.12.2023
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Pendikspor ile Ankaragücü İstanbul’da yenişemedi: 1-1. Konuk ekip 18. dakikada Efkan’ın frikik golüyle öne geçerken kırmızı-beyazlı takım 79’da Alpaslan’ın sayısıyla 4 maç aradan sonra puanla tanıştı.

Bu sonuçla Ankaragücü puanını 20’ye, Pendikspor ise 14’e yükseltti. 90 dakikanın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Pendikspor taraftarları arasında ufak çaplı bir gerginlik yaşandı. Maçın son düdüğü ile birlikte Emre Belözoğlu, soyunma odasına doğru giderken tribünlerden kendisine bir laf atıldı.

Pendikspor-Ankaragücü maçı sonrası Emre Belözoğlu ile taraftarlar arasında gerginlik

SÖZLÜ TARTIŞMA YAŞANDI

Bunun üzerine tribüne doğru yönelen 43 yaşındaki teknik adam taraftarlarla sözlü bir tartışmaya girdi. Güvenlik güçleri araya girerek gerginliği büyümeden önledi.

Emre Belözoğlu maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında takımının ikinci yarıdaki performansından memnun olmadığını söyledi. Genç teknik adam şöyle konuştu: “Kendi adımıza ikinci yarılar sıkıntılı geçiyor. Oyuncu değişikliklerinden sonraki performanstan memnun değilim. Oyunumuz oyuncu değişikliklerinden sonra geriye gidiyor. Düzeltmemiz gerekiyor. Yaşanan sürecin oyuncularımı iyi yönde etkilediğini söyleyemem. Bu kadar öz güvensiz, bu kadar pas hataları yapacak bir oyuncu grubum olduğunu düşünmüyorum. Bu ara bizim için iyi olabilir. Kaybetmeden yola devam ediyoruz. Berabere kaldığımız tüm maçları kazanabilirdik.” 

FOTOĞRAFLAR: MURAT AKBAŞ

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.