Galatasaray, Icardi’yi tüm açılardan paylaştı! Fenerbahçe’ye tepki

Cuma günü oynanacak Süper Kupa Finali öncesinde Fenerbahçe ile Galatasaray kulüpleri arasında demeç savaşı yaşanıyor. Galatasaray kulübü maçtan görüntülerin yer aldığı video ile paylaşım yaptı.

Galatasaray, Icardi’yi tüm açılardan paylaştı! Fenerbahçe’ye tepki
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.12.2023
A+
A-

Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan müsabaka 0-0 sona ermişti. Derbi sonrasında özellikle Icardi’nin pozisyonuyla ilgili tartışmalar sürüyor. İki kulüp arasında demeç savaşları yaşanırken sarı-kırmızılı kulüpten bir paylaşım daha geldi.

ICARDI’NIN POZİSYONUNU PAYLAŞTI
Galatasaray kulübü penaltı bekledikleri pozisyonu paylaşarak şu ifadeleri kullandı: Tüm kamuoyunca penaltı olduğu kabul edilen bir pozisyonu yok saymanın, karşılığında manipüle edilmiş video görüntüleriyle elle oynama serzenişinde bulunmanın, zevksiz geçen derbide kaleyi bulan şutu olmamasına rağmen çeşitli çıkışlarla hedef saptırmanın futbolumuza katacağı hiçbir değer yoktur. Rakip takımın yöneticilerinin yaptığı bu tür açıklamalar, futbola tutkuyla bağlı insanımızı manipüle ederek yanlışa yönlendirmek ve ülke futbolunu geriletmekten başka bir amaca da hizmet etmeyecektir.

Galatasaray’dan Fenerbahçe derbisiyle ilgili paylaşım https://t.co/PXDsu7LnnG

— Skorer (@skorerrcom) December 25, 2023

FENERBAHÇE YÖNETİCİSİ KIZILHAN KONUŞMUŞTU
Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaray yönetiminin penaltı tepkisine sert cevap verdi. İşte Kızılhan’ın açıklamaları: “Dünkü maçtan sonra başlayan yalan operasyonunun devamını getiriyorlar. Yıllardır beri alışılmış bir Galatasaray tavrı. Hem itidal istiyorlar hem de olmayan bir pozisyon hakkında mağduriyet yaratmaya çalışıyorlar. Bunu anlamak mümkün değil.

Galatasaray, Icardi'yi tüm açılardan paylaştı! Fenerbahçe'ye tepki

‘MAĞDURİYET YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR’
Tek amaçlarının Süper Kupa öncesinde ortam yaratarak olayı kendilerine çevirmek olduğu net. Bu kısa yolları kullanmaya alışmış bir camia. Hem itidal isteyip hem de gerçekten yaşanmamış bir pozisyon hakkında mağduriyet yaratmaya çalışmak akıllara ziyan bir olay. Galatasaray, olmayan bir pozisyon üstünden gündemi manipüle ediyor ve bir yalan üstünden adalet talep ediyor. Bunun satır arası mesajı adalet değil, ayrıcalık.

Galatasaray, Icardi'yi tüm açılardan paylaştı! Fenerbahçe'ye tepki

‘NELSSON’UN ELİNE ÇARPAN TOP DA PENALTI’
Acaba biz yanlış maçı mı izliyoruz? Mauro Icardi’nin gözünün morarmasının, penaltı pozisyonuyla alakası yok. Madem adalet istiyorlar… Nelsson’un eline çarpan topta da verilmesi gereken bir penaltı var. O zaman bunu da konuşalım. Galatasaray yerden kalkmadı, bunu konuşalım.

‘BU ZİHNİYETLE AYNI MASADA HİÇBİR ŞEY YAPMAYACAĞIZ’
TFF, Süper Kupa öncesinde ortak basın toplantısı yönünde bir soru iletti. Galatasaray bunu kabul etmiş. Biz bu zihniyetle, ortak ve aynı masada hiçbir şey yapmayacağız. Süper Kupa basın toplantısı da dahildir.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.